Ervaring bij Wellness Kliniek Genk

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Wellness Kliniek Genk (Behandeling: Borstvergroting)”

Ben héél tevreden over de hele procedure van de WK! Wist eigenlijk al op voorhand wat ik precies wou en Dr Damen heeft me daarbij goed geholpen. Eerst hadden we samen 350cc afgesproken, maar begon dan te twijfelen om niet meer te nemen. Dus dan maar gemaild met Stephanie (kwaliteitsverantwoordelijke) zij heeft me de dag zelf nog opgebeld met een hele uitleg wat het verschil is tussen die twee en me voorgesteld om de dag zelf nog een consult te hebben met haar over de verschillende implantaten. De dag voor mijn operatie heeft Stephanie me terug opgebeld om te vragen hoe ik me voelde en of ik het zag zitten. NATUURLIJK wel :-)! De ochtend van de operatie dus consult gehad met Stephanie, super vriendelijk is ze! Daarna operatie zelf alles vlot en snel verlopen. Nog snel gekozen samen met Dr Damen om voor 380cc te gaan en WOW ze zijn super mooi! Als mensen interesse tonen in een BV raad ik de WK ZEKER aan!
P.s. voor mensen die op borstenforums zitten: niet alles geloven wat ze zeggen hé ;) sommigen zijn gewoon verslaafd aan mega grote borsten en daarvoor denk ik niet dat je bij de WK goed zit.

S
Steffie

Kliniek: Wellness Kliniek Genk

Specialist: Luc Damen (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Steffie beveelt deze kliniek aan

17 maart 2015

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Wellness Kliniek Genk

98
30 oktober 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik ben 4 weken geleden geopereerd door Dr. Jurgen Parys. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over het resultaat! Zowel het consult als de dag van de…

88
19 januari 2020 Borstvergroting
“ Geweldig ” Anonieme gebruiker

Na een proces van jaren de stap gezet om mijn borsten te vergroten. Ik heb gekozen voor de next day ingreep vanwege de lange reistijd. Wat een prettig…

98
17 december 2019 Borstvergroting
“ persoonlijk en prettig ” Linda

Ze houdt rekening met je persoonlijke omstandigheden en is eerlijk over het resultaat en mogelijkheden. Maakt het niet mooier dan het is.