Ervaring bij Wellness Kliniek Genk

Beoordeling Borstvergroting

94

“Beoordeling Wellness Kliniek Genk (Behandeling: Borstvergroting)”

Voordat ik een borstvergroting heb laten uitvoeren heb ik op internet zoveel mogelijk informatie verzameld en diverse websites van klinieken bezocht. Aangezien de Wellness Kliniek in Genk mij erg aansprak, heb ik daar een consultatieafspraak gemaakt. Het personeel was erg behulpzaam in het zoeken naar een voor mij passende datum. Op 14 juli 2014 heb ik een consultatieafspraak met Dr. Verdonck gehad. Ik heb dit gesprek als zeer positief ervaren (duidelijke uitleg, goed advies, vriendelijke arts). Na dit gesprek was het voor mij al snel duidelijk dat ik de ingreep bij de Wellness Kliniek wilde laten uitvoeren. De kosten van de ingreep, wat voor mij niet het belangrijkste is geweest - was alleen maar een mooie bijkomstigheid. Op 12 september 2014 heb ik de ingreep gehad. Vooraf werd alles duidelijk uitgelegd. Je krijgt een eigen kamer en verpleegkundige toegewezen. Er worden zogenaamde vooraf-foto's gemaakt en wat medische zaken doorgenomen en dan is het wachten totdat je gehaald wordt voor de ingreep. Van de ingreep zelf heb ik niets meegekregen: na het toedienen van de slaapnarcose sliep ik binnen no-time. Na de ingreep heb ik echter wel last gehad van misselijkheid en dat kwam niet van de honger. Wellicht had ik vooraf moeten melden dat ik snel misselijk word van een narcose. Na de ingreep kwam het medisch personeel regelmatig kijken hoe het ging. Ook Dr.Verdonck (hij had de ingreep gedaan) kwam polshoogte nemen en gaf aan dat ik pas mocht vertrekken als ik me wat beter voelde. Na 3 uurtjes zijn wij richting huis vertrokken. De periode na de ingreep (twee weken) heb ik niet echt als fijn ervaren. Het verband wat heel strak om je bovenlichaam zit verbonden, alleen op je zij slapen, spierpijn, niet douchen maar vooral het 'niks mogen doen'. Dit zijn allemaal zaken die van tevoren besproken zijn maar om het daadwerkelijk te ervaren is toch anders. Na 1,5 week begon het verband te zakken en had ik geen steun meer hier aan. Ik kon hiervoor naar mijn huisarts gaan maar heb toch gekozen om terug te gaan naar de kliniek. Aangezien Dr. Verdonck die dag operaties had, ben ik door een collega geholpen (dr. Damen). De bedoeling was dat het verband vervangen zou worden, meer niet. De hechtingen mochten er pas na 14 dagen uit. Deze arts heeft mij niets gevraagd en trok ook de hechtpleisters eraf. Ik kreeg verder geen informatie meer, vevolgafspraak was ook niet meer nodig (dat moest ik zelf weten) en dat was het. Ik was helemaal beduusd over de gang van zaken en heb mijn beklag later bij mijn eigen arts (dr. Verdonck) gedaan. Hij vond het zeer vervelend dat het zo was gelopen. Gelukkig had het verwijderen van de hechtpleisters geen schade aangebracht.
We zijn nu 3 maanden verder en het resultaat is geweldig! De littekentjes genezen goed! Na twee weken heb ik rustig de draad weer opgepakt maar je moet natuurlijk wel in acht nemen dat je nog niet alles kunt. Na acht weken ben ik weer gaan sporten.
Kortom: ik ben zeer tevreden over de Wellness Kliniek. Het personeel is super aardig en je kunt er altijd terecht, al bel je 5x per dag om advies. Op 18 december staat mij controleafspraak met Dr. Verdonk gepland. Deze afspraak is niet persé nodig maar hij heeft aangegeven dat ik altijd welkom ben. Het is altijd fijn te weten of alles in orde is. Ik kijk nu al uit naar de zomer :)

U
Ursula

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,6Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Ursula beveelt deze kliniek aan

06 december 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Wellness Kliniek Genk

93
18 oktober 2019 Borstvergroting
“ Zeer fijne ervaring! ” Marieke

Op 1 oktober ben ik geopereerd door dokter M. Cromheecke. Op het consult werd ik direct gerustgesteld en werden al mijn vragen duidelijk beantwoord.…

10
10 oktober 2019 Borstvergroting
“ Zijn gewoon Super! ” Desiree

Werden meteen geholpen , en nemen de tijd voor je .

88
19 januari 2020 Borstvergroting
“ Geweldig ” Anonieme gebruiker

Na een proces van jaren de stap gezet om mijn borsten te vergroten. Ik heb gekozen voor de next day ingreep vanwege de lange reistijd. Wat een prettig…