Ervaring bij Wellness Kliniek Genk

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Wellness Kliniek Genk (Behandeling: Borstvergroting)”

Ronduit geweldig! Woorden kunnen niet uitdrukken hoe ongelooflijk blij ik ben met mijn ervaring met de Wellness Kliniek en vooral met het supermooie resultaat!

Twee jaar geleden kwam ik alleen te staan. Ik besloot de koe bij de horens te nemen en niet bij de pakken te blijven zitten. Er waren er een aantal dingen die ik echt wilde, en één daarvan was plastische chirurgie. Ik google-de en onderzocht verschillende plastisch chirurgen. Ik ging op bezoek bij vier plastisch chirurgen. Na een jaar wist ik het eindelijk! Dr. Damen van de wellness kliniek was de chirurg die mij het meest vertrouwen gaf …. Hij was geduldig, vriendelijk, eerlijk, briljant. Ik voelde me zeer comfortabel, en was in staat om al mijn vragen te stellen. Dr. Damen begeleidde me in de perfecte richting bij de keuze voor de grootte van de prothesen. Het heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen. De medewerkers van de wellnesskliniek waren er voor mij elke stap van de weg. Ik zal hen eeuwig dankbaar zijn.
Dorien beantwoordde al mijn vragen. Stephanie zorgde voor een fantastisch onthaal en stelde mij gerust. De verpleegsters waren zonder twijfel de liefste verpleegsters die ik ooit gezien heb. Ze waren allemaal zeer deskundig. De dag na de operatie belde ze me zelfs nog eens op om te vragen hoe het met me ging! Iedereen was echt heel vriendelijk en aardig voor me, en dat helpt als je een operatie hebt die eigenlijk niet echt “nodig” is.

Het belangrijkste is natuurlijk dat ik ontzettend blij ben met het resultaat! Ik blijf maar naar mezelf kijken in de spiegel! Ik had een borstvergroting. Het is nu twee maanden geleden en ik zie er geweldig uit, en ik voel me beter dan ik ooit. Ik heb dit echt allemaal te danken aan Dr. Damen en zijn medewerkers.
Mijn vriendin is ondertussen ook al bij de Wellness Kliniek geweest, na het zien van mijn mooie borsten en het horen over mijn geweldige ervaring. Zij is ook erg enthousiast over haar behandeling!

Als je een esthetische operatie overweegt, dan kan ik de Wellness Kliniek helemaal aanbevelen. Het zal de beste beslissing zijn die je ooit gemaakt hebt!

L
Lisa

Kliniek: Wellness Kliniek Genk

Specialist: Luc Damen (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,8Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Lisa beveelt deze kliniek aan

03 november 2014

1 reactie

Steffie

Blij zo'n mooie commentaren te lezen hier over Dr Damen, ik heb namelijk woensdag een consult bij hem en zie er ook al naar uit! :-)

Geplaatst op: 10 november 2014 08:27 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of

Reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Wellness Kliniek Genk

58
26 september 2019 Borstvergroting
“ Super lange wachttijd ” Anonieme gebruiker

zojuist

58
06 november 2019 Borstvergroting
“ Veel onduidelijk en slechte bereikbaarheid per mail ” Anonieme gebruiker

Borstvergroting dmv lipofilling. Goed consult. Zegt arts voor t mooie 2 zones liposuctie. Oké.

10
10 oktober 2019 Borstvergroting
“ Zijn gewoon Super! ” Desiree

Werden meteen geholpen , en nemen de tijd voor je .