Ervaring bij Wellness Kliniek Genk

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Wellness Kliniek Genk (Behandeling: Borstvergroting)”

Vanmorgen om half 11 een borstvergroting laten doen door dr. Linda Visser, erg goede chirurg en zeer kundig en kordaat, wijst je op alle voor en nadelen van een operatie en de risico's hiervan. Ik werd om half 11 onder narcose gebracht, dit was niet pijnlijk en het medisch personeel let hierbij goed op hoe jij reageert, ze passen zich compleet aan jou aan en nemen de tijd. Het wakker worden na de operatie was redelijk, ik had het erg koud (gebruikelijk na iedere operatie door de narcose), maar er stond gelijk iemand aan mijn bed om mij een badjas om te slaan. Ik ben brildragend en werd wakker met mijn bril op (die is er tijdens de operatie af geweest), erg prettig. De pijn valt me mee, ik heb spierpijn maar dat is dan ook echt alles. Met een ibuprofen op is het erg goed te doen.

Al het personeel is vriendelijk, duidelijk en op de hoogte van hoe je je voelt, op je kamer (met badkamer, eigen wc, drinken, tijdschriften en tv) kan je lekker uitrusten en komt er met regelmaat iemand kijken.

Al met al ben ik zeer tevreden over de kliniek, over het herstel zal ik jullie dan ook op de hoogte houden!


UPDATE!
Inmiddels is mijn operatie een maand geleden, ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. De littekentjes herstellen snel en mijn borsten zijn mooi in figuur. Ben er heel erg blij mee!!

F
Fleur

Kliniek: Wellness Kliniek Genk

Specialist: Linda Visser (Esthetisch arts)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Fleur beveelt deze kliniek aan

31 oktober 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Wellness Kliniek Genk

81
12 augustus 2019 Borstvergroting
“ prima! ” Anonieme gebruiker

Vriendelijk personeel. Het eerste gesprek verliep snel. Er werd veel informatie op korte tijd gegeven. Het tweede consult verliep gemoedelijker en…

10
02 maart 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Elsje

Heel vriendelijk personeel, heel professioneel, persoonlijke aanpak, arts heel vriendelijk en stelt je echt op je gemak en neemt haar tijd voor je .

10
11 april 2019 Borstvergroting
“ Top team van secretaressen, verpleging en arts! ” Shafi

Top kliniek, zeer vriendelijk en behulpzaam van receptionisten tot de verpleging. Consult verliep ook zeer vlot Dr. Parys begreep meteen wat ik wou en…