Ervaring bij Wellness Kliniek Genk

Beoordeling Borstvergroting

97

“Super tevreden ! ”

Nu 2 weken geleden een borstvergroting ondergaan door dokter Dirk van Zele! En ik ben super tevreden. Ik heb een uitgebreid verslag, dit omdat ik het zelf ook heel fijn vond om wat uitgebreidere ervaringen te lezen om te weten wat mij te wachten stond !

Omdat ik uit Nederland kom heb ik gekozen voor de next day surgery. Ideaal dat ze dit aanbieden voor de mensen die van ver komen(en dat zijn er veel). Eenmaal aangekomen voor het consult liep alles voorspoedig. Tot tegenstelling van alle verhalen die ik las was ik direct aan de beurt, ik was nog niet eens gaan zitten in de wachtkamer of de dokter kwam me al oproepen!
Een kort maar krachtig consult gehad, duidelijke uitleg gekregen.

De dag van de operatie: Ik was heel zenuwachtig, mijn moeder heeft mij afgezet en wederom werd ik op tijd opgehaald om naar mijn bed gebracht te worden waar ik moest wachten op mijn operatie. Daar werd nog het een en ander uitgelegd en werd mij verteld dat ik binnen 2 uur geopereerd zou worden. Een uur later kwam dokter van Zele langs om mij af te tekenen. Hier nam hij vak kundig de tijd voor. Ook om alles nog een keer na te meten of alles de dag ervoor goed was gegaan. Ik moest nog even tekenen dat wat we de vorige dag besproken hadden nog correct was en een half uur later zou ik opgehaald worden.
Een uur later werd ik opgehaald en mocht ik met een aardige dame meelopen naar de operatie kamer. Hier zag alles er top en netjes uit. Ik mocht op de operatie tafel gaan liggen en kreeg lekker een dekentje over mij heen. Het infuus werd ingebracht en toen werd ik heel erg zenuwachtig, hier werd ik een beetje afgeleid/gerustgesteld. Best snel later werd het narcose middel ingespoten en binnen 5 seconden was ik weg.
Na de operatie werd ik op de operatie tafel al wakker. Ben weer even ingedommeld en toen werd ik met verband om op het uitslaapbed wakker.
Een uur nadat ik wakker was liep ik zelf al de kliniek uit om lekker terug naar huis te gaan !

Vandaag 2 weken geleden was mijn operatie en ik heb net mijn hechtingen laten verwijderen bij mijn huisarts. Die heeft mij laten weten dat alles er zeer netjes uit ziet. Mooi gehecht en mooi geheeld !

Ik ben zeer tevreden over mijn algehele ervaring met de kliniek, het personeel en mijn grootste dank aan Dirk van Zele voor het compleet maken van mij !!!

M
Melissa

Kliniek: Wellness Kliniek Genk

Specialist: Dirk van Zele (Plastische Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Melissa beveelt deze kliniek aan

12 februari 2019

1 reactie

F.S.

Hoe groot zijn de littekens als ik vragen mag?

Geplaatst op: 11 maart 2019 11:25 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of

Reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Wellness Kliniek Genk

93
18 oktober 2019 Borstvergroting
“ Zeer fijne ervaring! ” Marieke

Op 1 oktober ben ik geopereerd door dokter M. Cromheecke. Op het consult werd ik direct gerustgesteld en werden al mijn vragen duidelijk beantwoord.…

10
10 oktober 2019 Borstvergroting
“ Zijn gewoon Super! ” Desiree

Werden meteen geholpen , en nemen de tijd voor je .

10
12 september 2019 Borstvergroting
“ Uitstekende zorg ” Danielle

Ik had gekozen voor next day surgery. Dag van consult werd ik op tijd geholpen, Dr van Zele nam de tijd gaf duidelijk uitleg over de ingreep,…