Ervaring bij Wellness Kliniek Genk

Beoordeling Borstvergroting

10

“Beoordeling Wellness Kliniek Genk (Behandeling: Borstvergroting)”

Na lang na te denken heb ik toch besloten om een borstvergroting te doen.
uiteraard heb ik heel internet afgezocht en kwam ook op de site van de Wellness kliniek uit. Eerst had ik goed nagedacht bij welke klinieken ik wil gaan voor een consultatie en daaruit zou ik mijn besluit nemen. Ik had gekozen voor de Wellness kliniek omdat de consultatie goed werd uitgelegd zowel hoe het in zen werking ging, er werden mij verschillende siliconen voorgelegd en er werd ook rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen. uiteraard geeft de dokter ook zijn advies waar je zeker ook rekening moet mee huiden. Maar niet alleen voor de zeer goede service, ook de prijs viel goed mee. Ik kwam van ver het was ongeveer 2 uur rijden zonder file etc. dus had ik besloten om daar mijn behandeling te laten doen. Op de dag dat het moest gebeuren was ik zeer nerveus alles was voor mij een eerste keer, zelfs inslaap moeten worden gedaan was mijn eerste keer maar door de zeer goede verpleging konden ze me wat gerust stellen maar de nerveusheid bleef wel nog wat. Na de ingreep, mocht ik al na 30 min. de kliniek uit, maar dit hangt af of je goed kan eten en of je goed te been bent.
(ik heb wel een beetje van het stad kunnen zien aangezien ik niet onwel was en geen reden was voor niet door de stad te gaan wandelen, wel niet te lang). Tenslotte mijn eindresultaat ik ben er super blij mee en dit allemaal van een top team in een top kliniek. Dus let niet hoe ver je moet rijden kom je van ver er zijn altijd oplossingen maar deze super goede service kan je niet laten liggen als je besluit om van hun aangeboden ingrepen te nemen.

N
Nicole

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Nicole beveelt deze kliniek aan

27 maart 2017

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Wellness Kliniek Genk

93
05 januari 2020 Borstvergroting
“ na jaren twijfelen toch eindelijk gedaan ” Jessica

Geopereerd afgelopen donderdag , ze stelde je goed gerust , ik was erg zenuwachtig en ergens een beetje bang . werd goed begeleid en het was zo…

98
17 december 2019 Borstvergroting
“ persoonlijk en prettig ” Linda

Ze houdt rekening met je persoonlijke omstandigheden en is eerlijk over het resultaat en mogelijkheden. Maakt het niet mooier dan het is.

58
26 september 2019 Borstvergroting
“ Super lange wachttijd ” Anonieme gebruiker

zojuist