Ervaring bij Visus Oogkliniek

Beoordeling Ooglaseren

91

“Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren)”

Ik heb mijn ogen laten laseren omdat het altijd mijn droom was. ik had - 5 en het werd maar erger en erger. tot een paar maanden geleden mijn opticien zei dat mijn ogen nu al een aantal jaar gestabiliseerd waren en ik ze kon laseren. Ik was mijn droom uit het oog geraakt maar toen hij dat zei kwam het weer helemaal terug!

ik ben mijn ogen laten testen in het ziekenhuis van Alkmaar, omdat ze daar een laserkliniek hadden. helaas hadden ze niet de no touch TransPRK die ik graag wilde dus toen ben ik verder gaan zoeken. Bij Visus vond ik wat ik zocht en na veel wikken en wegen en slapeloze nachten besloot ik het te doen. ik heb een afspraak gemaakt en voor ik het wist waren de maanden voorbij gevlogen en zat ik in de auto met mijn moeder en beste vriend om mijn ogen te laten laseren in Rotterdam. ik was doodnerveus. ik was echt bang. toen ik daar binnen kwam heb ik meteen om valium gevraagd, wat ik ook meteen kreeg. ze deden nog wat onderzoekjes om te kijken of alles nog klopte en toen mocht ik met een groep mee naar binnen om zo'n operatie jurk en muts op te zetten. we zaten in een donkere kamer in onze pakjes en een assistente legde uit wat er precies ging gebeuren. ze druppelden onze ogen nog even extra en toen kregen we een knuffelbeer verkleed als arts om vast te houden. ik was nog steeds best wel zenuwachtig. Ik was de enige met de TransPRK behandeling, de rest had de behandeling met het flapje. ik mocht als laatste onder de laser. ik ging liggen op de tafel en er werd een spreider in mijn oog geplaatst. voelde ik helemaal niks van want mijn ogen waren helemaal verdoofd. ik mocht naar een groen lichtje kijken en een asistent hield mijn hand vast omdat ik zo zenuwachtig was. binnen 35 seconden was het ene oog klaar en was het andere aan de beurt. ik voelde helemaal niks en rook ook geen brandlucht want ik ademde bewust door mijn mond. alleen dat spreidertje uit het oog halen voelde een beetje gek, maar geen pijn, niks. dit is nu een maand geleden. ik kan alles lezen, alleen soms in de avonduren lijkt het was waziger, maar als ik dan kijk naar letters kan ik ze toch prima lezen zonder te hoeven focussen.
ik ging van -5 op de behandeldag naar -2, 3dagen later toen de verbandlenzen eruit gingen en naar -0.5 op de 2 weekse controle. nu de 6 weekse afwachten!!

C
Caitlin

Kliniek: Visus Oogkliniek

Specialist: Hayati Guzel

Behandeling: Ooglaseren

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,3Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Caitlin beveelt deze kliniek aan

06 oktober 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Visus Oogkliniek

87
13 november 2018 Ooglaseren
“ Erg professioneel ” Anouk

Ik heb de behandeling vanaf de intake t/m nacontrole als heel prettig ervaren. Echte professionals. De behandeling is zo gedaan. erg fijn dat de…

10
16 november 2011 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” Els Bustraan - van der Lijn

Hele goede uitgebreide voorlichting

99
18 oktober 2018 Ooglaseren
“ Uitstekend! ” Els

Je wordt vooraf goed ingelicht over de voor en nadelen van de behandeling. Zeer persoonlijk en verantwoord advies. Voor de behandeling was ik wel…