Ervaring bij Visus Oogkliniek

Beoordeling Ooglaseren

90

“Perfecte behandeling”

Na jaren van twijfelen in maart de stoute schoenen aangetrokken en een intake gedaan bij Visus oogkliniek. Na onderzoek in Utrecht zijn alle opties van behandeling met me besproken, open en eerlijk. Vanwege mijn leeftijd werd me ook de mogelijkheid van monovision behandeling voorgelegd. Na advies van Visus om dit eerst eens uit te proberen met een bril, heb ik dit geprobeerd. Uiteindelijk hier niet voor gekozen waardoor ik naar alle waarschijnlijkheid een leesbril zou moeten gaan gebruiken na de behandeling. Ik heb gekozen voor de relex smile behandeling. De behandeling was iets waar ik best tegenop zag maar wat absoluut pijnloos is en heel snel gaat, het viel mij echt 100% mee. De eerste periode na de behandeling had ik toch moeite met lezen en computerwerk, meer dan ik verwacht had.... ik heb zelfs een computerbril hiervoor aangeschaft. Uiteindelijk na verloop van weken werd het zicht dichtbij steeds beter (veraf was al haarscherp vanaf het eerste moment) ....... inmiddels gebruik ik geen lees/computerbril meer .... ik kan alles weer goed lezen zonder ... alleen met schemer pak ik heel soms even een leesbril erbij. Ik kan alleen maar heel tevreden zijn over Visus en de behandeling ..... echt top !

A
Ap

Kliniek: Visus Oogkliniek

Behandeling: Ooglaseren

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Ap beveelt deze kliniek aan

14 december 2018

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Visus Oogkliniek

81
03 november 2018 Ooglaseren
“ Goede behandeling ” Anonieme gebruiker

Vanaf het moment dat ik had besloten om de behandeling te ondergaan, was ik best zenuwachtig. alles is goed verlopen en iedereen was erg aardig.

73
02 februari 2014 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” Anonieme gebruiker

De behandeling zelf was zwaarder dan ik van tevoren had verwacht. Ik heb vrij kleine ogen; waardoor het iets moeilijker ging. Het was fijn geweest als…

95
15 augustus 2013 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” C.M. NOBEL

VISUS, EEN KLINIEK WAAR ZORG NOG ZORG IS EN NOG BETAALBAAR OOK, MET EEN RESULTAAT GARANTIE !