Ervaring bij Vision Ooglaseren

Beoordeling Ooglaseren

91

“Beoordeling Vision Ooglaseren (Behandeling: Ooglaseren)”

Na lange twijfelen over de voor- en nadelen van een ooglaserbehandeling ben ik opzoek gegaan naar een oogkliniek om mijn ogen te laten laseren. Op internet is veel informatie te vinden over ooglaseren hetgeen het erg onoverzichtelijk maakt. Op onafhankelijk vergelijkingssites worden ooglaserklinieken beoordeeld en daar ben ik opzoek gegaan naar een betaalbare en goede kliniek.

Ik kwam uit bij Vision Ooglaseren, zij hadden een mooie prijs en de oogarts had een goede beoordeling. Na het aanvragen van informatie had ik snel een afspraak voor een vooronderzoek.Tijdens het vooronderzoek kwam naar voren dat de intralasik de beste methode voor mijn ogen was. Eerlijk gezegd had ik hier zelf ook de voorkeur voor omdat hierbij alles met de computer is.

De behandeling kon binnen een aantal weken plaatsvinden, van zelfsprekend dat ik hier erg blij mee was. Op de behandeldag zat ik in een groep van 4 mensen en dat maakte het ook nog best gezellig. We zaten allemaal met dezelfde dingen en konden er goed met elkaar over praten. De behandeling was eigenlijk zo voorbij en deed geen pijn. Ik moet eerlijk zeggen de rest van de dag heb ik gewoon lekker op bed gelegen met mijn ogen dicht.De dag erna had ik een nacontrole en daarbij zei de oogarts dat alles er goed uitzag, zo voelt het nu, 4 maanden na dato nog. Ik kan alles goed en scherp zien en ben super blij dat ik uiteindelijk de keuze voor een behandeling heb gemaakt.

A
Allesandro Russo

Kliniek: Vision Ooglaseren

Specialist: Rolf Zandbergen (Oogarts)

Behandeling: Ooglaseren

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,6Telefonische bereikbaarheid
  • 9,5Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,3Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service

04 juni 2013

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Vision Ooglaseren

91
18 februari 2013 Ooglaseren
“ Beoordeling Vision Ooglaseren (Behandeling: Ooglaseren) ” Menno van der Werf

Prima kliniek

98
21 februari 2014 Ooglaseren
“ Beoordeling Vision Ooglaseren (Behandeling: Ooglaseren) ” Loes

Ik kan kort zijn, het is de beste investering die ik gedaan heb sinds jaren!

80
30 januari 2013 Ooglaseren
“ Beoordeling Vision Ooglaseren (Behandeling: Ooglaseren) ” Stanley Nasveld

de dag van behandeling werd ik in de wachtruimte ontvangen, waar op dat moment meer klanten aanwezig waren vooor een zelfde behandeling, één voor…