Ervaring bij Velthuis kliniek

Beoordeling Borstverkleining

10

“Uitstekend:)”

Ik beveel de Velthuis Kliniek van harte aan omdat er echt geluisterd wordt naar je wensen. Iedereen even vriendelijk en welwillend om je zo goed mogelijk voor je te zorgen en je te helpen.



Ik had alle dagen veel pijn in mijn schouders, uitstralend naar mijn rug, nek en hoofd. Mijn wens was om van cup H terug te gaan naar cup C. Er wordt tijdens de ingreep goed gekeken naar wat er bij je lichaam past, zodat het resultaat mooi en natuurlijk is.



Na een maand merkte ik dat de bh die ik had meegekregen te groot werd en heb ik mijn maat voor het eerst opgemeten. Ik heb echt gehuild toen ik besefte dat ik echt 80 C mocht bestellen... Een goede tip is trouwens om de te grote bh dan op maat te (laten) naaien, zodat je twee goed passende bh's hebt die je kunt afwisselen. Dat afwisselen was deze zomer met die hitte wel erg belangrijk en ook even op momenten zonder bh, om even te luchten. Anders gaan de littekens smetten of ontsteken.



Ik had al veel info gelezen, maar de voorbereiding en begeleiding door de verpleegkundigen, chirurg en de hele staf is persoonlijk en ze stralen rust en vertrouwen uit. Er is altijd ruimte voor vragen en ook even een grapje tussendoor, ook heel belangrijk!



De nazorg is ook heel fijn. Je kunt 24/7 bellen met vragen en zo nodig kun je zelfs een foto mailen voor beoordeling, zodat je de zelfde dag nog een advies krijgt. Ik had wat vragen over hechtingen die nog wat uitstaken en voor irritatie zorgden. Ik was best bezorgd, want je wil dat t zo mooi mogelijk wordt en goed aan het herstel meewerken. Echt heel erg fijn en geruststellend om te horen dat het er allemaal normaal uitzag en dat het er echt even bij hoorde.



De ingreep door Hanneke Tielemans is ook heel secuur gedaan. Ik heb complimenten gehad van mijn naaste familie en vriendinnen dat de littekens er zo netjes en goed uitzagen. Ik heb ook minimaal bloeduitstortingen gehad.



Het resultaat is erg mooi. Ik heb vanaf de ingreep geen pijn meer gehad. Het is echt een bevrijding. Ik voel me veel vrijer en lichter, niet alleen qua gewicht, maar helemaal. Voel me nog meer mezelf en dat voelt heel goed!



Ik heb mijn goede ervaring bij de Velthuis Kliniek in Velp al vaak gedeeld en zal dat blijven doen. Een echte aanrader!

A
Anita

Kliniek: Velthuis kliniek

Specialist: Hanneke Tielemans (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstverkleining

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anita beveelt deze kliniek aan

30 oktober 2018

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Velthuis kliniek

10
29 januari 2024 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Cobi

Fantastische persoonlijke benadering. Invoelend, deskundig en betrokken. Beste besluit van mijn leven.

99
01 maart 2024 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Joyce

Er wordt snel maar vooral warm en vriendelijk te werk gegaan. Er heerst een open sfeer en je kan alles met de chirurg en het team bespreken.

93
01 december 2023 Borstverkleining
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstverkleining) ” Amber

Heel fijn team die gelijk voor je klaarstaan & met je meedenken voor het beste resultaat. Daarnaast goed ingelicht voordat de operatie plaatsvond & de…