Ervaring bij Velthuis kliniek

Beoordeling Ooglidcorrectie

75

“Operatie goed, nazorg kan beter”

Intakegesprek ging goed. Ooglidcorrectie aan beide ogen gehad, dat ging goed. Er zou tegelijk een moedervlek op de onderkaak verwijderd worden, maar bij de operatie werd dat vergeten. Ik moest de arts eraan herinneren toen ik na de ooglidcorrectie opstond van de operatietafel. Antwoord luidde: "o dat kan ook een andere keer wel". Ik zei "maar ik wil niet een andere keer opnieuw komen, het zou nu gebeuren". Vervolgens moest ik wachten tot hij klaar was met iemand anders opereren, waarna hij alsnog bij mij de moedervlek verwijderde. Dat het vergeten werd maakte geen prettige indruk op me.

Een half jaar vóór de ooglidcorrecties had ik in een andere kliniek ptosiscorrecties gehad (ook via de oogleden dus). Dat is voor en na de operatie bij Velthuis kliniek goed besproken. Ik weet dat "twee operaties in een half jaar aan dezelfde oogleden" het herstelproces kan vertragen.
Sinds de ooglidcorrectie bij Velthuis Kliniek sluit mijn linkeroog niet goed. Ik maakte me zorgen of het blijvend zou zijn, en het geeft klachten van droog oog.
Enkele weken na de operatie ging ik terug om het aan de arts te vragen. Hij zei "over ongeveer twee weken zal uw oog al beter sluiten. En uiterlijk drie maanden na de operatie zal het absoluut, beslist 100% goed zijn". Alles genas snel en goed, maar het oog sluit nu (vier maanden na de operatie) nog steeds niet goed. Er is geen enkele verbetering in gekomen. Ruim drie maanden na de operatie ging ik daarom opnieuw terug. Toen zei hij: "het kan soms ook langer duren, misschien nog een paar maanden langer, en komt u anders maar terug". Ik weet niet hoe lang het kan duren, en ik betwijfel steeds meer of het inderdaad goed komt. Dat vind ik niet prettig. Op mijn vraag "wat is het nut van blijven terug komen, wat kunt u doen indien het níet goed komt" krijg ik geen antwoord.

I
I.

Kliniek: Velthuis kliniek

Specialist: Erik Jan Timmenga (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 5,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • -Deskundigheid medische staf
  • -De behandeling
  • -Persoonlijke service
I. beveelt deze kliniek niet aan

19 maart 2023

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Velthuis kliniek

97
04 februari 2023 Ooglidcorrectie
“ Dit had ik eerder moeten doen ” Anonieme gebruiker

Bovenooglid correctie laten doen door dr Smits met een roesje. Het resultaat is top! Had ik het maar eerder laten doen. Het is een hele fijne…

10
06 december 2022 Ooglidcorrectie
“ Na 1 week al goed resultaat. Litteken niet zichtbaar alleen nog klein beetje zwelling. Fantastisch! ” MIr

De behandeling liep perfect. Goede instructies vooraf de behandeling en ook achteraf. Snel hersteld. In 1 woord, perfect!

90
04 oktober 2022 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Tevreden met het resultaat, fijn personeel,