Ervaring bij Velthuis kliniek

Beoordeling Neuscorrectie

85

“Mooi resultaat, vriendelijke chirurg.”

Het consult was een fijn gesprek, waarbij alle facetten omtrent de ingreep helder uitgelegd werden door Consulente Natalie Verhulst. De chirurg, meneer Van der Meulen gaf een duidelijk beeld van welk resultaat volgens hem realistisch gezien haalbaar was en zou passen bij mijn gezichtsverhoudingen. Op de dag van de operatie was alles top geregeld. Terwijl ik werd klaargemaakt voor de operatie, deed de zuster (erg goed + professioneel!) enorm haar best om mij gerust te stellen en zorgde zij voor alle comfort die ik kon wensen. Vervolgens werd ik naar de O.K. gerold, waar de Heer Van der Meulen al ontspannen klaarstond. Na wat standaard controle vragen en wat grapjes van Jacques, werd ik ontspannen onder narcose gebracht. Toen ik na de operatie wakker werd, heb ik wat te eten gekregen, en na een controle van de Chirurg zelf, mocht ik naar huis.





Anderhalve week later had ik een controle op de kliniek bij een verpleegkundige, nu werd het kapje (wat op mijn neus was geplaatst) verwijderd. Helaas heb ik deze controle minder kundig ervaren, omdat er veel onduidelijkheid was over de hechtingen in mijn neus. Zaten die er nou wel of niet in? Moesten deze nu verwijderd worden of zouden zij vanzelf oplossen? Vragen waarop de verpleegster geen duidelijk antwoord wist, omdat zij vond dat het niet duidelijk in het systeem was vermeld. Zij dacht geen hechtingen te hebben gezien, dus kon ik weer naar huis. Thuis aangekomen kwam ik er (een paar dagen later) zelf achter dat ik toch dingen had gezien die op hechtingen leken. Telefonisch contact met de kliniek kan lastig zijn omdat het soms even kan duren voordat je een verpleegster aan de lijn krijgt I.P.V. een receptioniste.




Gelukkig had ik goed contact met Natalie Verhulst, haar heb ik een mailtje gestuurd waarin ik mijn zorgen deelde. Zij snapte dit helemaal en heeft toen direct contact gezocht met de verpleegsters, die op hun beurt Jacques zelf hebben gevraagd over de hechtingen. Hij heeft hun hierover duidelijkheid gegeven en gelukkig bleek toen dat de hechtingen vanzelf zouden oplossen.




Het eindresultaat is geworden zoals vooraf besproken was tijdens het Consult. Daar ben ik dan ook erg blij mee.






Het duo Jacques van der Meulen en Natalie Verhulst was voor mij perfect. Bekwame + betrokken Chirurg en Consulente.













S
S.F

Kliniek: Velthuis kliniek

Specialist: Jacques van der Meulen (Plastisch chirurg)

Behandeling: Neuscorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 7,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
S.F beveelt deze kliniek aan

29 oktober 2020

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Velthuis kliniek

10
20 februari 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Er is goed geluisterd naar mijn ideeën en wensen. Goed geholpen en een fijne behandeling gehad!

10
24 oktober 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” S

Vooraf heb ik goed te horen gekregen wat de bedoeling was en wat het resultaat zou zijn. Het resultaat is perfect, precies wat ik had gehoopt.

10
19 mei 2020 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” M.S.

Een kliniek die je het gevoel geeft dat je geen nummer bent. Eerlijk in wat mogelijk is met een resultaat boven verwachting!