Ervaring bij Velthuis kliniek

Beoordeling Neuscorrectie

97

“Zo blij met mijn keuze bij Dr. Stubenitsky ”

Ik ben geopereerd op 15 oktober wat helemaal onverwacht kwam omdat ik eerst in november was ingepland. Ik had al laten weten dat ik gezien de omstandigheden graag wou inspringen moest er iemand op een vroegere datum wegvallen. Zo geschiede, want de dag voor mijn operatie werd ik gebeld dat ik de dag erop me kon laten opereren. Natuurlijk helemaal niet voorbereid maar wel dolenthousiast! Ik ben de assistentes daarom ook eeuwig dankbaar dat dit kon gebeuren! Alles verliep heel goed, de dokter luisterde naar wat ik wou (ik had nog via mail aangegeven dat ik de neus iets anders wou) en het verplegend personeel was heel vriendelijk en had een persoonlijke aanpak. Nu anderhalve week verder en al heel blij met het resultaat! Nu er zit nog altijd zwelling op en dit zie je, waardoor je soms twijfelt aan bepaalde zaken aan je neus. Maar het contact met de dokter is uitstekend en hij antwoord snel op mijn vragen en logischerwijs moet ik nog wachten tot de zwelling helemaal optrekt.

Ik zou Dr. Stubenitsky zeker aanraden! Het is een lieve en zéér proffesionele man (hij geeft veel info tijdens het consult over de hoe en wat van een neusoperatie) en zijn assistentes zijn echt super lieve dames die je zeer welkom laten voelen. Op de dag van de operatie was ook al het verplegend personeel en de anesthesist heel professioneel, vriendelijk en hadden ze een persoonlijke aanpak, iets wat ik zeker belangrijk vond om me op mijn gemak te voelen. Op het finale resultaat moet ik natuurlijk nog wachten, maar met wat ik nu al in de spiegel zie ben ik heel blij! Hij heeft van mijn vorige neus echt een betere versie gemaakt en de techniek die hij toepast, doet echt wonderen met de genezing. Ik had maar een paar dagen last van de operatie maar nu anderhalve week verder ben ik vrijwel de oude! Ademen kon ik ook al bijna op dag 4 PO en na hey verwijderen van de plastic tubes (splints denk ik) was het direct helemaal vrij en heb ik geen verstopte neus meer gehad!

Ik ben zo blij dat ik de keuze heb gemaakt om dichter bij huis te blijven en niet voor het verre buitenland te kiezen, want ik heb ook het gevoel dat als er ooit iets misloopt, ik veel sneller geholpen zal worden door Dr. Stubenitsky dan iemand anders.

A
Aya

Kliniek: Velthuis kliniek

Behandeling: Neuscorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Aya beveelt deze kliniek aan

26 oktober 2020

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Velthuis kliniek

10
29 augustus 2021 Neuscorrectie
“ My rhinoplasty with doctor Pim Godefroy ” M.L.

My rhinoplasty with doctor Pim Godefroy has exceeded my expectations!

96
31 augustus 2021 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” M.J.

Ze luisteren goed naar je wensen, heel erg persoonlijk, ze hebben genoeg tijd voor je.

94
24 september 2021 Neuscorrectie
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Dr. Godefroy is zeer deskundig in zijn vak en dat merk je tijdens het consult en aan het resultaat.