Ervaring bij Velthuis kliniek

Beoordeling Borstvergroting

10

“Geweldig!”

Na tien jaar twijfelen besloot ik vorig jaar eindelijk de stap te zetten voor een borstvergroting. In oktober mocht ik op intake gesprek komen en dit verliep al heel gemoedelijk. Ik werd op mijn gemak gesteld, want ik was extreem zenuwachtig om mezelf uit te moeten kleden (ondanks dat ik wist dat mevrouw van den Elzen natuurlijk al heel veel borsten had gezien in haar leven)
Na een super fijn gesprek waarin mij alles duidelijk werd gemaakt en alles goed werd uitgelegd op een rustig tempo was er voor mij eigenlijk geen twijfel meer: ik was er klaar voor! Ik twijfelde nog wel over het formaat en over het eventuele "opvullen met eigen vet" omdat ik met mijn borsten heel misschien een plooi onder de borst zou krijgen. De consulente plande meteen een afspraak voor mij in zodat ik nog een keer mijn twijfels kon bespreken met mevrouw van den Elzen, hierna was alles besloten en werd de datum vastgesteld: 14 januari 2022. Ik was die dag verschrikkelijk zenuwachtig en vroeg mij dan ook meerdere malen af wat ik in godsnaam gedaan had. Maar toen ik eenmaal de zaal binnen wandelde waar ze mij in orde zouden maken voor de operatie viel er een soort rust over mij heen. De verpleegsters in de zaal waren allemaal super lief en vriendelijk en hartelijk en dit heeft mij heel erg geholpen om rustig te worden. Dokter van den Elzen kwam mijn borsten aftekenen en ik kreeg een infuus, daarna werd ik naar de operatie ruimte gebracht. Ook daar was iedereen uiterst vriendelijk en hartelijk! We hebben nog wat gekletst en gelachen voor ik onder narcose werd gebracht, mijn zenuwen waren echt volledig verdwenen omdat het allemaal zo "normaal" voelde door al deze mensen.
Na de operatie kwam dokter van den Elzen twee keer kijken, de eerste keer was ik te suf om iets te beseffen, maar de tweede keer heb ik haar huilend bedankt omdat ze mijn leven zo veranderd heeft. De nazorg in de verkoeverkamer was perfect, de verpleegsters waren super lief en ze hielden mij goed in de gaten. Eenmaal thuis ging eigenlijk alles super goed! Ik had in de kliniek alle informatie gekregen over het hoe en wat na de operatie en daar heb ik mij ook goed aan gehouden. Ik heb eigenlijk nagenoeg geen pijn gehad, alleen de eerste nacht zonder pijnmedicatie was even heftig. Maar die volgende ochtend heb ik de kliniek gebeld en de vriendelijke assistente vertelde mij dat ik gewoon nog even door mocht gaan met de pijnmedicatie. Dit heb ik nog twee of drie dagen gedaan en daarna heb ik nooit meer ergens last van gehad! Vorige week heb ik toevallig mijn laatste gesprek gehad met mevrouw van den Elzen, ze was heel erg blij met het resultaat en alles zag er goed uit!
Dat is het mooie aan mevrouw van den Elzen, ze stelt je volledig tot rust wanneer je het nodig hebt (bij het intakegesprek) en ze was zó blij met hoe het resultaat was geworden en dat ze mij weer zag (bij het eindgesprek), ze leek bijna nog blijer dan dat ik er zelf ben, haha. Ze heeft echt een prestatie geleverd, vanwege mijn tubulaire borsten was het blijkbaar een hele opgave om mooie borsten bij mij te creëren, maar het is haar echt gelukt. Ik ben geweldig blij met het resultaat. Ze heeft mijn leven volledig veranderd, en hoewel ze dat natuurlijk heel vaak te horen krijgt, leek het haar wel te raken toen ik haar dat vertelde. En ik denk dat mede daarom mevrouw van den Elzen zo'n bijzondere, geweldige chirurg is. Ik raad echt iedereen aan om bij twijfel een gesprek aan te gaan in de kliniek, geloof mij, al je twijfels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik had gewillen dat ik deze stap veel eerder had gezet, het heeft echt mijn leven veranderd.

K
Kim

Kliniek: Velthuis kliniek

Specialist: Marijke van den Elzen (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Kim beveelt deze kliniek aan

16 augustus 2022

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Velthuis kliniek

10
21 november 2023 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Noa

Het resultaat is boven verwachting. Ik raad iedereen deze kliniek aan. Ze luisteren naar wat jij wil.

92
24 januari 2024 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Je komt in een warm bad terecht. Je krijgt deskundig advies en ik voelde me heel begrepen. En ben ontzettend blij met het resultaat!

98
29 maart 2024 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” M

Geruststellen erg fijn. Eerlijke en volledige informatie. Prachtig resultaat!