Ervaring bij Velthuis kliniek

Beoordeling Borstvergroting

10

“Uitstekend en vakkundig”

Op 9 augustus j.l ben ik geopereerd door Dr. Schots. In het consult wat ik met hem heb gehad heb ik mijn wensen uitgesproken en foto's laten zien wat ik mooi vond ik streefde naar een 75D. Op basis hiervan heeft hij uitstekende en goed advies gegeven. Na het passen hebben we samen voor 400cc gekozen. Omdat borsten altijd asymmetrisch zijn, heeft hij aangegeven dat hoe meer je iets uit vergroot, hoe meer het opvalt maar dat hij met de manier waarop hij de protheses zou plaatsen hij hiermee wat speling had. Ik had na mijn consult het gevoel dat ik volledig gehoord ben, begrepen en vakkundig geadviseerd ben, ik voelde me op mijn gemak en was helemaal zeker van mijn zaak.

Een aantal weken later was mijn operatie, ik was nog steeds zeker van mijn zaak en ging met heel veel zin naar de kliniek. Omdat het 2 uur rijden was, is vanuit de kliniek een overnachting geregeld in het van der Valk in Eindhoven ivm complicaties die zouden kunnen optreden de 1e 24 uur. Ik ben goed opgevangen door de receptioniste en daarna door de verpleegkundigen; mijn infuus is in 1 keer goed geprikt, omdat het rustig was in de kliniek ivm vakantie heb ik veel kunnen kletsen met de dames van de afdeling. Hier heb ik de anesthesioloog ontmoet en was helemaal op mn gemak. Hierna kwam dr Schots met de juiste protheses om de aftekening te maken op mijn lichaam en stelde me helemaal op mijn gemak.

De operatie was snel voorbij en toen ik wakker werd moest ik vrijwel meteen plassen en is gelijk toen ik rechtop zat mn BH aangedaan door de dames. AU! Maar nadat ik has geplast mocht ik rechtop zitten en TV kijken, waar ik tegeb de pijn morfine gekregen heb.

Ik ben nu 6 weken verder en super blij met het resultaat, het sneetje in de borstplooi vind ik relatief klein en enorm netjes gehecht en geheeld, ongeveer 3,5 cm. De borsten zijn volledig gelijk en symetrisch! Dus hulde aan de vakkundigheid van dr Schots door het juist plaatsen van de protheses! Ik ben van een 70A naar een 70E gegaan en ik ben heeeeeeeeeeeel erg blij! En ik ben dr Schots heel erg dankbaar, daarnaast beveel ik Jeroen Schots ten zeerste aan, om de vakkundigheid die hij heeft en de manier waarop hij zorg neemt voor het lichaam van zijn patiënt.

L
Lydia

Kliniek: Velthuis kliniek

Specialist: Jeroen Schots (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Lydia beveelt deze kliniek aan

19 september 2018

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Velthuis kliniek

88
24 januari 2024 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Er wordt echt geluisterd naar je wensen en een eerlijk advies gegeven.

98
29 maart 2024 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” M

Geruststellen erg fijn. Eerlijke en volledige informatie. Prachtig resultaat!

10
25 januari 2024 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Hele fijne kliniek met hele fijne mensen. Er wordt echt naar je geluisterd en het resultaat is fantastisch!