Ervaring bij Van Rosmalen Kliniek

Beoordeling Fillers

10

“No more: “Wat zie je er moe uit!””

Ik ben bij dokter Michèle Nonahal langs geweest voor een fillerbehandeling van mijn traangoten en wangen. Mijn wens was om een frissere uitstraling te krijgen en om er minder moe uit te zien. Ik vond zelf dat ik altijd last had van donkere kringen onder mijn ogen, ongeacht hoe uitgerust ik was.

Eerst had ik een intakegesprek. In de salon werd ik erg vriendelijk ontvangen door de dames achter de balie. In de behandelkamer vroeg Michèle aan mij wat ik graag zou willen en gaf zij mij eerlijk en deskundig advies. Ook wist ze al mijn vragen te beantwoorden en een beeld te schetsen van het resultaat dat ik zou kunnen verwachten. Na de intake heb ik even de tijd genomen om erover na te denken en daarna heb ik een afspraak ingepland voor de behandeling. Eenmaal in de behandelkamer wist ze me erg goed op mijn gemak te stellen en vertelde ze duidelijk wat ze precies aan het doen was.

En dan nu waar je op hebt gewacht, het resultaat! Na twee dagen trok de zwelling weg en merkte ik al een groot verschil in de aanwezigheid van de kringen onder mijn ogen. Wel had ik het idee dat het resultaat nog beter zou kunnen zijn, maar Michèle had tijdens te behandeling aangegeven het waar nodig nog bij te werken tijdens de controle afspraak.

Bij de controle afspraak is er nog iets meer filler ingebracht en dit heeft het voor mij gedaan! Ik ben dan ook super tevreden met het eindresultaat! Ik heb sinds de behandeling geen opmerkingen meer gekregen over dat ik er moe uitzie. Ook voelde ik me uitgerust, omdat ik wanneer ik in de spiegel keek, geen duidelijke kringen onder mijn ogen meer zag.

Ik heb het nu na tien maanden nog eens bij laten werken, omdat ik zo blij was met het resultaat. Er hoefde deze keer alleen een beetje filler in mijn traangoot ingebracht te worden. Ik kijk weer erg uit naar het eindresultaat!

Ik zou deze praktijk zeker aanraden, omdat het personeel allereerst super vriendelijk en behulpzaam is en daarnaast omdat de behandeling een super mooi resultaat voor mij heeft opgeleverd!



A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Van Rosmalen Kliniek

Specialist: Michèle Nonahal (Cosmetisch arts KNMG)

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

29 september 2022

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Van Rosmalen Kliniek

10
31 oktober 2023 Fillers
“ Natuurlijk ” Anonieme gebruiker

Ik ben bij dokter Michele geweest voor mijn lippen. Ik was heel bang voor een onnatuurlijk resultaat, want dat zie je heel veel tegenwoordig. Maar het…

99
11 januari 2024 Fillers
“ Perfect geholpen ” Anonieme gebruiker

Vriendelijk en deskundig. Heeft zeer goede inzicht in wat de mogelijkheden zijn en blijft realistisch. Ik waardeer haar input enorm. Blij met de…

98
13 februari 2024 Fillers
“ Uitstekend ” Sanaa

Van Rosmalen kliniek is het enige kliniek in Nederland die de Confidence booster aanbied ( fillers voor diepliggende ogen) dus jullie kunnen jullie…