Ervaring bij Van Rosmalen Kliniek

Beoordeling Fillers

10

“Natuurlijk en fris”

Ik ga al jaren naar de Van Rosmalen Kliniek, omdat ik er graag frisser uit wil zien zonder dat mijn gezicht door het gebruik van fillers of botox veranderd. Annemarie weet precies hoe ze dit resultaat kan bereiken. Ze geeft precies aan welke behandelingen wel kunnen en ze is heel duidelijk in wat ze niet wil doen, omdat het een niet-natuurlijk resultaat geeft of als het geen juiste behandeling voor mij is.

De laatste twee behandelingen heb ik mijn traangoten zowel onder als boven mijn ogen met fillers laten behandelen. Normaal gesproken hoor ik in mijn omgeving dat ze juist hun oogleden laten liften omdat het vel erg over hun ogen hangt. Bij mij lagen mijn ogen juist erg naar achteren waardoor ik een holle blik had. Annemarie heeft, eerst de traangoten onder mijn ogen behandeld en een maand later de traangoten boven mijn ogen. De behandelingen zijn mij erg meegevallen en direct na de behandelingen was het nauwelijks zichtbaar dat er gefillerd was :-); geen blauwe plekken of bultjes. Het eindresultaat is subtiel, maar het geeft me wèl een frisse en natuurlijke uitstraling. Ik ben erg blij met het resultaat!

F
Fleur

Kliniek: Van Rosmalen Kliniek

Specialist: Annemarie van Rosmalen (Cosmetisch arts KNMG)

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Fleur beveelt deze kliniek aan

03 november 2020

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Van Rosmalen Kliniek

10
20 oktober 2023 Fillers
“ Blij met mijn nieuwe kin! ” Anonieme gebruiker

Ik dacht dat mijn kaaklijn wat last had van de zwaartekracht. Na een consult bleek het niet mijn kaaklijn te zijn, maar was het mijn kin die een…

10
01 maart 2024 Fillers
“ Professioneel en vriendelijk ” Anonieme gebruiker

Ik heb nu al meerdere keren mijn neus laten behandelen met fillers zodat de kromming in mijn neus weg is. De behandeling is kort en naar mijn mening…

10
06 oktober 2023 Fillers
“ Top behandeling ” Anonieme gebruiker

Deskundig en advies op de persoon afgestemd. Iedereen is vriendelijk en de behandelingen voelen heel veilig met mooi resultaat.