Ervaring bij Van Rosmalen Kliniek

Beoordeling Couperose

91

“Geweldige service - zeer goed resultaat”

Voor lange tijd heb ik last van couperose maar ook van rode vlekjes in mijn gezicht. En jeuk. De laatste tijd waren daar ook pigmentvlekken bij gekomen.

Ik ben twee jaar geleden begonnen met de behandeling bij Van Rosmalen. Als man zijnde vond ik het niet makkelijk om een kliniek als deze te bezoeken maar zodra ik binnenkwam en te woord werd gestaan verdween elke schroom.

Er wordt goed en eerlijk advies gegeven. Er worden geen luchtkastelen beloofd.
De laserbehandelingen zelf zijn niet altijd even fijn maar zodra de behandeling is afgelopen en je aan het koelen bent is verdwijnt de pijnlijkheid direct.

Ik boekte vrij snel resultaat. De onrust uit mijn gezicht verdween. En mijn huid werd sterker en minder gevoelig. Ook geen jeuk meer. Daarna leek het niet meer te verbeteren en als gevolg van stress en een tijdje geen vervolgbehandeling weer wat toe te nemen. Nog steeds een verschil met de foto's van het allereerste begin.

Ik heb nu weer een een abonnement genomen voor een reeks (gecombineerde) behandelingen omdat regelmatig onderhoud toch wel het beste is. Dat klinkt ijdel maar een huis, auto of motor moet je ook onderhouden. En met sport en gezonde voeding verdwijnt de couperose niet.

Het fijne van Silvia is haar kennis van zaken, haar voorzichtigheid en de bereidheid om mee te denken. Soms geeft Silvia advies voor iets dat buiten het gamma van Van Rosmalen valt ( 1 maand lang zink tabletten) dat prompt werkt. Onlangs dacht Silvia weer mee over verschillende type anti zonnebrand producten en kon ik verschillende producten testen.
Silvia is ook altijd bereid om tussendoor (een week na de behandeling) vragen te beantwoorden.

Kortom, ik ben zeer tevreden over iedereen die bij Van Rosmalen werkt voor wat betreft vriendelijkheid en correctheid en in het bijzonder over Silvia. Ik hoop dat deze ervaring nuttig is. Groeten, Pieter.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Van Rosmalen Kliniek

Specialist: Silvia Scheurwater (Huidtherapeut)

Behandeling: Couperose

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

04 augustus 2020

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Van Rosmalen Kliniek

10
11 november 2020 Couperose
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Deskundig, behulpzaam en klantvriendelijk, gezellig zelf! Werken perfect op tijd en erg keurig. Zou deze kliniek zeker aanbevelen.

93
21 oktober 2020 Couperose
“ Top, deskundig ” Anonieme gebruiker

Ik heb positieve ervaringen en resultaten met de behandelingen die in mijn geval door Silvia zijn uitgevoerd. Prima ontvangst, deskundige uitleg,…

10
23 februari 2021 Couperose
“ Uitstekend resultaat ” Hans

Zeer tevreden over de behandeling in de Van Rosmalen kliniek van couperose aan neus en wangen.