Ervaring bij Van Rosmalen Kliniek

Beoordeling Chemische peeling

95

“Beoordeling Van Rosmalen Kliniek (Behandeling: Chemische peeling)”

Achtergrond
Op 10-jarige leeftijd heb ik al een probleemhuid. Van de huisarts had benzoylhydroperoxide gekregen, dit had geen effect. De dermatoloog gaf mij acid a vit-zalf en antibiotica, dit had tijdelijk effect. Er werd mij aangeraden om hevige medicatie te gebruiken, wat mij niet beviel en ik besloot om alternatieven te gaan zoeken. Vervolgens ging ik maar een huidtherapeut die manuele reinigingen uitvoerde. Dit kalmeerde mijn huid min of meer, maar de behandelaar gaf aan dat peelings voor mij zinloos zouden zijn en ik misschien toch medicatie moest overwegen.
Toen besloot ik om zelf uit te zoeken wat effectief zou kunnen zijn voor mijn huid, aangezien ik na 7 jaar lijden van mijn acne af wilde. Peelings leken me vooralsnog een goed idee om uit te proberen. Via internet kwam ik uit op Van Rosmalen Kliniek.

De behandelingen en behandelaar
De behandelingen met de zuren gaven mijn huid een goede boost. De huid vervelde zich, en nadat de schilfers weg waren had mijn huid een glow, de structuur van de huid was zichtbaar egaler, de verkleuringen zijn afgenomen, de huid is ook zeer rustig geworden en er komen maar een paar puistjes terug tijdens ongesteldheid of als ik aan mijn gezicht zit.
De behandelaar is zeer vriendelijk en weet veel van haar vak af. Waar mijn vorige behandelaren bij andere instellingen mij vreemd aankeken als ik ze vertelde over BHA, wist Jolanda van de Van Rosmalen Kliniek precies waar ik het over had. Ook gaf ze goed advies over producten die ik zou moeten gebruiken, dit was gebaseerd op de ingrediënten en de werking ervan. Aan het einde van de eerste behandeling kreeg ik samples mee (Dermaceutic en Skinceuticals).

Conclusie
Ik raad iedereen met acne aan om peelings uit te proberen. Als je in de buurt van Nijmegen of Rotterdam woont, is het zeker de moeite waard om Van Rosmalen Kliniek te bezoeken, al is het alleen al voor de gratis intake met proffesioneel advies.
Daarbij moedig ik iedereen aan om zelf uit te zoeken wat het beste is voor je lichaam en niet klakkeloos advies over te nemen van zogezegde professionals (na 7 jaar een probleemhuid hebben is dit het beste advies dat ik kan geven).

N
Nicole

Kliniek: Van Rosmalen Kliniek

Specialist: Jolanda Terlouw (Huidtherapeute)

Behandeling: Chemische peeling

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Nicole beveelt deze kliniek aan

05 juli 2018

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Van Rosmalen Kliniek

10
26 februari 2019 Chemische peeling
“ Zeer kundig en klantvriendelijk, passende behandeling voor acné ” Charlotte

Ik kom een aantal maanden bij de van Rosmalen kliniek, en ik ben zeer tevreden over de service. Samen met mij is gekeken naar het best passende…

10
19 november 2019 Chemische peeling
“ Kundige en super klantvriendelijke service ” Floor

Na meerdere keren hier te zijn geweest altijd een kundig advies en bijpassend behandelplan voor een optimaal resultaat in een fijne omgeving

10
31 oktober 2020 Chemische peeling
“ Zeer positief ” Mandy

Heel blij met het behandelplan en het tot nu toe behaalde resultaat. Laagdrempelig om een behandeling te volgen. Dit had ik jaren eerder moeten doen.…