Ervaring bij Transhair

Beoordeling Haartransplantatie

94

“Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie)”

Dit was nu mijn 3e behandeling bij deze kliniek, niet omdat de voorgaande twee behandelingen niet goed zijn geweest, maar ik wilde het maximale resultaat kunnen krijgen m.b.t. de haardikte op mijn kruin.
Zowel de heer Strouken in het voortraject als ook de heer de Loijer, voor en na de behandeling, hebben mij beiden uitstekend geadviseerd en begeleid. Hetgeen vooraf verteld werd over het behandeltraject en de resultaten bleken perfect te kloppen en zijn ook conform verwachting uitgekomen. Verder wil ik ook graag een compliment geven aan Dr. Leonhardt en haar assistenten Marijke en Brigitte die mij op een zeer professionele wijze van nieuwe "krullen" hebben voorzien. Ook na de 1e en 2e behandeling bleek dat ik eigenlijk al voldoende dekking van mijn kale plekken had gekregen, maar dat ik uiteindelijk vroeg om het maximale resultaat te kunnen krijgen.

Wel was het tijdens de behandeling even terugdenken aan de tijd dat ik op de basisschool zat, toen je vaker echt helemaal stil moest blijven zitten met de handen over elkaar, maar dat heb ik er ook graag voor over gehad. Immers, anders maak je het de behandelaars alleen maar lastig, en duurt het ook nog langer, en is het resultaat misschien ook nog minder.

Inmiddels ben ik nu 1 week verder, en mijn transplantatiegebied en operatiestrip is al mooi geheeld.
Nog 1 week zorgvuldig wassen en masseren en na die week, kan de hechting er alweer uit.
Ik zie uit naar het moment - ongeveer 3 maanden - dat ik de eerste nieuwe haartjes zie verschijnen en dat ik dan mijn kam er weer vol doorheen kan gaan halen.
Het lijkt dan wel, of je weer een nieuw leven gaat beginnen.

Iedereen die liever een volle haardos heeft dan een ( gedeeltelijke ) kale kop, raad ik aan om eens te kijken naar de mogelijkheden die Transhair u te bieden heeft.
Je zult er geen spijt van krijgen, althans afgaande op mijn eigen ervaring en resultaten in de afgelopen 2 jaren.

Voor de goede orde, ik word niet betaald voor deze aanbeveling of positieve review, het is puur geschreven vanuit mijn werkelijke positieve ervaring met deze kliniek en dus niet vanwege een bepaalde afhankelijkheid.

P
Piet

Kliniek: Transhair

Specialist: Karin Leonhardt (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • -Telefonische bereikbaarheid
  • 9,8Klantvriendelijkheid
  • 9,6Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Piet beveelt deze kliniek aan

11 oktober 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Transhair

92
08 januari 2020 Haartransplantatie
“ Kundig en mensgericht ” Anonieme gebruiker

Een goed op elkaar ingespeeld team met allemaal vriendelijke mensen die vooral ook heel kundig zijn. Hele goede ervaring

89
17 januari 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Het contact en overleg was goed. Prettige ontvangst en begeleiding. Een zorgvuldige behandeling (je kunt op hen vertrouwen) Ik kon hen vertrouwen.

10
13 mei 2020 Haartransplantatie
“ Perfecte behandeldag ” Sander

Goeie voorbereiding. De dag zelf verliep vlekkeloos, heel aardige mensen, kundig personeel, strak georganiseerde dag, maar toch een hele ontspannen…