Ervaring bij Transhair

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Fijne ervaring van begin tot eind”

Vanaf het eerste consultgesprek met consultant Robin Jansen (door corona helaas wel op afstand)had ik een zeer goed gevoel over Transhair. In die fase twijfelde ik nog erg over het nemen van zo’n (toch best wel grote) stap. Robin nam in meerdere telefoongesprekken en ook via WhatsApp al mijn twijfels weg.

Op de dag van de behandeling werd ik om 8.00 uur vriendelijk ontvangen door dhr. Cor van Oijen, die haarfijn (snapje 😉) uitlegde hoe de dag eruit ging zien.

Daarna de arts, dhr. Statius Muller, ontmoet. Die tekende op mijn hoofd welk gebied hij wilde vullen met de transplantaten. Toen ik helemaal tevreden was werd een definitieve foto gemaakt en vertrok ik naar de behandelkamer.

De verdoving in het achterhoofd (ca. 10 min. werk) was erg onprettig, heel naar zelfs, maar vanaf dat moment heb ik geen moment pijn of irritatie gehad.

De arts legde uit wat er zou gebeuren en liet het toen over aan de zeer vriendelijke verpleegsters. Zij gingen mijn haar ‘oogsten’. Dit was volledig pijnvrij, hoewel ik blij was dat ik na 4,5 uur op mijn buik te hebben gelegen weg mocht.

Na een zeer uitgebreide lunch werd ik opgehaald voor deel 2. De verdoving hiervoor was veel minder vervelend; al na 2 minuutjes was het gebeurd.

Terwijl de arts kanaaltjes in mijn hoofd maakte voor de nieuwe haren, heerste er een zeer ontspannen sfeer. We bespraken het talent van Kate Bush, de geloofwaardigheid van het huidige wielrennen en wie nou toch ook alweer de hoofdrol speelde in die ene James Bond film.

Vervolgens mocht ik de televisie aanzetten en onder het genot van de 7e etappe van de Giro d’Italia kon ik simpelweg afwachten tot drie verpleegsters alle haarzakjes in de nieuwe kanaaltjes hadden geplaatst.

Tenslotte heb ik wat pijnstilling voor de eerste avond en nacht gekregen en werd ik uitgebreid geïnformeerd over het verloop van het herstel.

Ik heb me de gehele dag in zeer capabele handen gevoeld en wil iedereen van Transhair die mij geholpen heeft dan ook zeer hartelijk bedanken.

K
Kevin

Kliniek: Transhair

Specialist: Statius Muller (Haartransplantatie Chirurg )

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Kevin beveelt deze kliniek aan

10 oktober 2020

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Transhair

10
23 december 2023 Haartransplantatie
“ Uitstekende service, met vakkundige mensen ” Anonieme gebruiker

Fantastisch adres voor haartransplantatie met vakkundige mensen die je gerust weten te stellen, prima adres

89
20 november 2023 Haartransplantatie
“ Zeer goede ervaring met de kliniek ” Anonieme gebruiker

Het onthaal en de houding van het personeel was top. Heel vriendelijke mensen zonder uitzondering. Het uiteindelijk resultaat moet ik nog afwachten en…

95
13 oktober 2023 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Super team met een geweldige service!! Een echte aanrader! Alles word vakkundig uitgevoerd en nauwkeurig