Ervaring bij Transhair

Beoordeling Haartransplantatie

54

“Mooie kliniek, maar niet aan verwachtingen voldaan ”

Ik heb deze kliniek persoonlijk gekozen (ondanks dat deze aanzienlijk duurder was dan sommige andere alternatieven), voornamelijk voor een verzekerd goed gevoel.

Ik ben 2 keer op consult geweest en hier ben ik verder netjes ontvangen. Ook is mij alles prima uitgelegd en naar mijn gevoel was dit het extra geld dan ook meer dan waard. Het enigste waar ik mij zorgen om maakte was het verschil in geadviseerde grafts in vergelijking met andere klinieken, maar ik ging ervan uit dat Transhair hier wellicht een betere kijk op heeft dan mijzelf en vertrouwde volledig op hun deskundigheid.

Op de dag van de behandeling werd ik weer prima ontvangen, maar op het moment dat de chirurg in de foto kamer komt om de behandeling te bespreken word het een stuk minder positief. Mijn behandeling was voor beide de voorzijde als zowel de kruin. De chirurg wil de gebieden gaan aftekenen en begint mij letterlijk vanalles te vertellen over de behandeling aan de voorzijde, maar niks over de kruin. Hierna springt de consultant in het gesprek in en zegt dat we ook de kruin gaan doen, waarna de chirurg erg verbaast reageert en mij een verhaal verteld waarom hij dit niet zou aanraden. Op meerdere vlakken vind ik dit voor zo een dure behandeling eigenlijk niet kunnen en was mijn goede gevoel al deels weg. Uiteindelijk is de kruin hier wel ook in meegenomen, maar ik denk dat iedereen wel begrijpt wat voor een gevoel dit zou geven.

Tijdens het aftekenen heb ik het idee gehad dat de gebieden toch veranderd zijn van wat tijdens de consult is afgesproken en naar mijn idee zijn hier ook simpelweg te weining graft voor uitgetrokken. Wel word er gevraagd of je het eens bent met de gebieden (zo ook bij mij), maar wederom toen de chirurg het adviseerde zo te doen ben ik uiteraard toch uitgegaan van zijn deskundigheid en heb ik dit geaccepteerd.

De procedure is verder prima verlopen, erg vriendelijke / professionele staff en op puur medisch gebied heb ik niks echt aan te merken.
Op dit moment ben ik bijna 5 maanden verder en ik erger me eigenlijk nog elke dag erg aan een deel van de voorzijde betreft 1 inham, de andere inham aan de voorzijde is namelijk erg netjes gedaan en ziet er ook prima uit.

Aangezien dit best wel een dingetje was en het erg veel van mijn spaargeld heeft gekost, vind ik dat deze kritiek wel gepast is en hoop ik dat andere mensen hier iets aan hebben voor het vastleggen van hun behandeling. Ik wil niemand zozeer afschrikken, maar liever waarschuwen (aangezien dit bij elke kliniek waarschijnlijk kan gebeuren). Al in al zijn aan mijn “realistische” verwachtingen niet helemaal voldaan.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Transhair

Specialist: Statius Muller (Haartransplantatie Chirurg )

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 7,0Deskundigheid medische staf
  • 3,0De behandeling
  • 7,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

12 december 2018

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Transhair

83
26 november 2023 Haartransplantatie
“ Geslaagde behandeling! ” Mike

Erg prettig ontvangen. Voor zo’n dag ben je vaak toch wel zenuwachtig. Die spanning wordt weggenomen vanaf het begin en je krijgt een goed inzicht…

91
24 december 2023 Haartransplantatie
“ Erg prettig ” Marc

Best een spannend iets maar deskundig en dat geeft veel rust. Bovendien aardige en betrokken medewerkers.

81
31 december 2023 Haartransplantatie
“ Goede ervaring ” M.

De dag verliep naar verwachting goed. Je wordt goed door de dag geloodst. Alleen de verdoving is even vervelend, de rest van de behandeling is…