Ervaring bij Transhair

Beoordeling Haartransplantatie

87

“Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie)”

Na lang nadenken toch maar gekozen voor een haartransplantatie. Spannend, dat zeker, maar wat een mooi resultaat.

Begin 2015 op gesprek geweest om wat informatie te vergaren. Toen heb ik even nagedacht en toch maar een behandeling ingepland. In eerste instantie was het plan een FUE behandeling te ondergaan.

Enige maanden later was het tijd om richting Vlijmen te gaan voor de behandeling. Nadat het transplantatie proces was begonnen werd mij na een tijdje medegedeeld dat doorgaan met de FUE behandeling niet goed mogelijk was, omdat mijn huid toch niet erg geschikt was. Er werd mij toen aangeboden of ik wilde stoppen (met teruggave van bedrag) of alsnog een FUT behandeling wilde laten doen. Ik heb toen maar gekozen voor het laatste.

Ik ben blij dat ik deze eerlijke conclusie heb gekregen van de behandelend arts. Ze hadden namelijk ook door kunnen gaan met een slecht resultaat. Met een FUT behandeling zou er (met mijn huidtype) überhaupt meer getransplanteerd haar blijven groeien, omdat de haarzakjes beter verwijderd kunnen worden, dus dat was een voordeel. Er zijn uiteindelijk enkele tientallen grafts meer geïmplanteerd dan de bedoeling was.

Het eindresultaat is fantastisch. Beter dan ik zelf had verwacht. De eerste paar maanden leek het nog mee te vallen, maar daarna bleef het maar groeien. Na 1 jaar was bij mij het eindresultaat pas bereikt.

Hierna heb ik ook nog een vervolggesprek gehad om het resultaat te laten controleren.

W
Wouter

Kliniek: Transhair

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Wouter beveelt deze kliniek aan

28 maart 2017

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Transhair

90
21 februari 2024 Haartransplantatie
“ Goed ” Lars

Ik vond het een prettige behandeling, omdat er goed voor mijn werd gezorgd. Daarnaast werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en wat ik kon…

10
18 april 2024 Haartransplantatie
“ Meneer Cor en D.r Statius Muller en Al het medisch personeel bestaat uit geweldige mensen die vriendelijk, vriendelijk en eerlijk zijn in hun werk. Ik zal ze bijvoorbeeld een aantal geschenken geven als dank voor hun toewijding aan het werk, maar ik zal n ” Mohamad

Al het medisch personeel bestaat uit geweldige mensen die vriendelijk, vriendelijk en eerlijk zijn in hun werk. Ik zal ze bijvoorbeeld een aantal…

81
06 december 2023 Haartransplantatie
“ Uitstekend tijdens de voorbereidingen en op de dag van de behandeling zelf. ” Anonieme gebruiker

Kliniek met de beste service en kennis. Vertellen je wat de mogelijkheden zijn en vertellen je geen sprookjes. Dit komt je verwachtingen ten goede.