Ervaring bij Transhair

Beoordeling Haartransplantatie

79

“Beoordeling Transhair (Behandeling: Haartransplantatie)”

Ik ben hier terecht gekomen omdat mijn vader hier 9 jaar geleden zeer succesvol een haartransplantatie heeft ondergaan. Daarbij heb ik ook vrienden deze kliniek aangeraden. Ook is mijn visie op ingrepen als deze, bespaar vooral niet op geld. Nu is dit een van de duurdere klinieken in Nederland, je betaald een forse prijs per graft, nu is dit mij het dubbel en dwars waard als de kwaliteit er ook naar is.

Allereerst wil ik mijn complimenten geven over hoe natuurlijk het er uit ziet, dat was voor mij het voornaamste. Het personeel van Transhair is erg vriendelijk en behulpzaam. Het was zelfs een erg gezellige dag! Hoewel ik het gehele proces als erg goed heb ervaren zijn er een aantal punten waar ik erg van sta te kijken en niet tevreden over ben.

Mij is door de consultant 1000 grafts aangeraden, echter blijkt na de behandeling dat er meer nodig zijn geweest om het afgetekende gebied vol te zetten. De arts heeft namelijk een stuk van mijn rechter inham overgeslagen. Waardoor het getransplanteerde gebied niet symmetrisch vol is gezet ten opzichte van de linkerkant. Dit heb ik direct aangegeven aan de arts na de behandeling. Deze gaf aan dat ik me geen zorgen hoefde te maken omdat op het gebied dat niet volgezet is namelijk nog haar groeit.

Dit klopt, er groeit kort vlassig haar, dit wordt niet langer dan 3 a 4 cm. Wat nu het geval is, ik heb een gordijn aan lang nieuw haar dat voor het vlassige haar zit, echter bij het modelleren van mijn haar drukt dit kortere haar de nieuwe lange haren naar rechts, waardoor mijn lok constant terug in model gebracht moet worden. Ik vind dit zeer slordig, ik had liever dat ze direct bespraken dat ze meer grafts nodig hadden voor een meerprijs. Bovendien is het overgeslagen stukje aan de kant waar mijn inham het grootst was.

Wat mij nu een jaar later opvalt is dat het haar aan de rechterkant er een stuk natuurlijker uitgroeit dan de linkerkant, daar lijkt het alsof niet alle grafts zijn blijven zitten en is het een beetje een gatenkaas. Ik weet dat je met 1 transplantatie niet dezelfde dichtheid van je eigen haar kan behalen, echter is het verschil van links en rechts zichtbaar.

Ik zal nog een haartransplantatie moeten ondergaan voor het gewenste eindresultaat, nu was ik dit al van plan om de juiste dichtheid te krijgen. Maar ik twijfel nu of Transhair Vlijmen wel de juiste keuze is voor mijn tweede behandeling.

Mijn wens was totaal geen rocket science aangezien ik pas hele kleine beginnende inhammen had. Ik begrijp hierdoor niet helemaal hoe het bij een gerenommeerde (dure) kliniek als deze mis kan gaan. Mijn haar ziet er verder top uit hoor, ik gok dat anderen er niks van zien, maar ik heb het voor mezelf gedaan en het voelt niet goed dat ze letterlijk een stuk hebben overgeslagen. Ik stoor me hier dagelijks aan.

Mijn laatste punt is: de nazorg. We lopen nu op eind september en mijn behandeling is ruim een jaar geleden. Ik heb geen enkel contact vanuit de kliniek gehad met de vraag hoe het eindresultaat is en of ik tevreden ben.

R
Ruud

Kliniek: Transhair

Specialist: Andreas Meisen (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,1Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,1Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 7,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Ruud beveelt deze kliniek aan

29 september 2016

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Transhair

90
16 december 2023 Haartransplantatie
“ Aangenaam ” Anonieme gebruiker

Prima service en klantgericht. Duidelijke uitleg. Professioneel. Vriendelijke zorgverleners. Zeer aan te raden aan iedereen

88
30 december 2023 Haartransplantatie
“ Heel fijn ” Anonieme gebruiker

De dag van behandeling verliep heel fijn. Het personeel deed er alles aan om het zo comfortabel mogelijk te maken.

10
29 maart 2024 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Vanaf het eerste gesprek tot en met de transplantatie gewoon geweldig geholpen. Gewoon super geholpen