Ervaring bij The Body Clinic Amsterdam

Beoordeling Liquid Facelift

10

“Fillers en botox voor liquid facelift: super blij met het resultaat!”

Monique is een vakvrouw! Ze weet precies wat ze doet en welk effect een bepaalde behandeling en hoeveelheid gaat hebben. Dat laatste maakt het mogelijk om zuiver de verwachtingen af te stemmen, iets wat natuurlijk heel belangrijk is.

In mijn geval had ik een (gefotoshopte) foto van mezelf meegenomen, die het uitgangspunt was voor wat ik wilde bereiken. Vanaf dat punt zijn we gaan bespreken wat er mogelijk was en welke behandelingen nodig zouden zijn voor dat doel. De adviezen die Monique geeft, vond ik enorm waardevol. Voor mij werkte het heel goed om die foto mee te nemen. Anders moet je in woorden gaan uitdrukken wat je als wensplaatje in je hoofd hebt als uitkomst van een liquid facelift. Zo'n foto maakt het tenminste direct lekker helder.

Ik heb nu twee behandelingen achter de rug - Monique vindt het belangrijk om dingen stap voor stap te doen en daarmee ook niet teveel - en ik ben tot nu toe super blij! Het eerste doel van de liquid facelift is bereikt. Het is echt heel mooi en natuurlijk geworden! Ook fijn dat Monique een perfectioniste is. Bij mij moest het in twee keer en de tweede keer ging ze eerst kijken waar ze nog niet helemaal tevreden over was. Hier en daar ging ze nog iets corrigeren en/of aanvullen. Ik heb het volste vertrouwen dat de puntjes op de 'i' die ik bij haar nog wil laten doen, het alleen nog maar mooier gaan maken.

Op persoonlijk niveau kan ik verder zeggen dat Monique behalve vakkundig, ook erg aardig is. Net als de andere mensen van de kliniek die ik heb ontmoet. Dat maakt dat ik me er welkom voel en elke vraag durf te stellen zonder het gevoel te hebben dat er geen tijd voor is of dat het 'lastig' zou zijn.

I
Isabel

Kliniek: The Body Clinic Amsterdam

Specialist: Monique Dikrama (Cosmetisch Arts KNMG )

Behandeling: Liquid Facelift

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Isabel beveelt deze kliniek aan

27 maart 2019

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van The Body Clinic Amsterdam

94
08 april 2013 Liquid Facelift
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Liquid Facelift) ” Martha Stokman

De liquid facelift behandeling door dokter Biermans bij The Body Clinic is mij uitstekend bevallen. Na 5 dagen waren de blauwe plekjes weggetrokken en…

10
27 februari 2017 Liquid Facelift
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Liquid Facelift) ” Laura

Ik ben erg tevreden over deze arts. Monique Dikrama is erg kundig en heeft ervoor gezorgd dat de veroudering in mijn gezicht is stilgezet. Ik ben haar…

91
11 april 2017 Liquid Facelift
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Liquid Facelift) ” Anonieme gebruiker

Veel aandacht voor persoonlijke wensen en deskundig advies over de mogelijkheden.