Ervaring bij The Body Clinic Amsterdam

Beoordeling Fillers

94

“Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers)”

Bart Biermans behandelt mij al tien jaar met botox en fillers. Ik kwam al voor mijn veertigste binnen omdat ik me verschrikkelijk schaamde voor de rimpels langs mijn bovenlip die ik er eigenhandig had ingerookt. Ik vervloekte mezelf vanwege mijn slechte gewoontes (ik had er nog meer) maar was vanwege een gummi ruggengraat nooit succesvol gestopt.

Als academica werkzaam in de culturele sector wilde ik niet dat mijn relaties en vrienden die meer van 'de geestelijke schoonheid' zijn, verschrikt zouden roepen: Heb je wat aan je lippen laten doen?

Bart begreep precies wat ik wilde en dankzij zijn buitengewoon goede prikkunst, hij behandelde alleen de rand, verdwenen de rimpels als sneeuw voor de zon zonder dat de lippen zelf dikker werden of veranderden. Ik zag er een stuk beter uit en kreeg geen argwanende blikken!

Een keer maakte ik een uitstapje naar een andere behandelaar. Die stelde voor om toch de lip zelf ook wat voller te maken. Ik was inmiddels vertrouwd met de esthetiek van Bart en dacht, ach ja, laten we het eens proberen. Ai, dat had ik niet moeten doen. Ik vond mijn lippen zelf eigenlijk heel goed gelukt. Van voren in de spiegel. Maar mijn vrienden zag me van opzij. In horreur roepende: Je hebt een Duckface!

Ik zal nooit het gezicht van ontzetting vergeten van mijn beste vriendin, ze was zo teleurgesteld in mij. Ik had nog beter haar man kunnen afpakken, dat had ze minder erg gevonden.

Sindsdien kom ik uitsluitend nog bij Bart. Hij begrijpt precies hoe je er met subtiel gebruik van fillers en botox beter uit kunt zien zonder dat er ook maar iets 'plastic' aan je wordt. Ik vind het knap, want het komt op millimeterwerk aan.

Ga gerust. Het komt goed.

Ginger

G
Ginger

Kliniek: The Body Clinic Amsterdam

Specialist: Bart Biermans (Cosmetisch Arts KNMG )

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Ginger beveelt deze kliniek aan

12 augustus 2016

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van The Body Clinic Amsterdam

10
12 december 2023 Fillers
“ Nicoline Nijman super ” Anonieme gebruiker

Zeer deskundige behandeling met veel aandacht voor de wensen van de klant. Nicoline neemt de tijd om een optimaal resultaat te behalen. Hele fijne…

98
04 januari 2024 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Tamara

Dr. Nicoline Nijman is enorm vriendelijk, deskundig en meedenkend. De behandeling is door de verdovende creme nagenoeg pijnloos. Het resultaat is…

10
20 januari 2024 Fillers
“ Treatment ” Anonieme gebruiker

I would recommend the treatment.