Ervaring bij Tandartsreis Turkije

Beoordeling Facings

39

“Persoonlijke ervaring”

Tijdens mijn 1e ontmoeting heb ik te weinig Voor informatie gekregen. Ik heb enkel de gebruikte materialen gezien, maar ben niet voldoende geïnformeerd over de inhoud van de behandeling.

Ik heb overwogen het te doen omdat ik geen beugel meer wilde dragen, ik niet tevreden was met de kleur en de stand van mijn voortanden. In mijn situatie was het niet noodzakelijk, maar het was mij niet duidelijk wat ik kon verwachten. Ik had niet gedacht dat de behandeling zo zwaar zou zijn. En dat het best veel schade aan je tanden zou brengen. Ik ben bij diverse tandartsen geweest met ieder zijn eigen verhaal. Ik had gewild dat hij mij meer voor informatie had gegeven met het zien van een voorbeeldfilmpje. Aangezien ik twijfelde en ik niet wist wanneer ik terecht kon ging het in het begin niet zo soepel met het telefooncontact. Ik heb zelf mijn verblijf en ticket geregeld.

Maandag had ik een afspraak en de tandarts vertelde dat zij iets aan mijn tanden zou vijlen. Niet wetend dat ik 3 uur lang in een stoel moet zitten waar ik grotendeels mijn tanden kwijt zou zijn. Met die spanning zat ik er 3 uur. En ik vond het geen fijne behandeling. Na de behandeling was ik in shock toen ik mijn tanden zag. Ik moest gaan poseren voor foto's. Iets wat ik niet gepast vind na al die verdovingen en pijn. Ik had één dag pauze. Woensdag was de 2e langdurige behandeling. De facings werden geplaatst. Ik was erg zenuwachtig. En dit werd erger nadat er een niet zo handige assistente erbij zat, die elke keer gecorrigeerd werd. Nu ik klaar ben met de behandeling kan ik aangeven dat het resultaat wel mooi is, maar als ik had geweten dat het er op deze manier aan toe zou gaan dan had ik het niet gedaan. Ik heb er veel spijt van. Ik ben van mening dat je je erg goed moet laten informeren met beelden van de behandeling. En geen voor- en na foto's. Je dient geestelijk stabiel genoeg te zijn wil je zoiets laten doen. Ik ben momenteel overspannen. Ik eet totaal niet. En slaap slecht. Ik gebruik medicijnen voor de spanning en pijnstillers. Met andere woorden 'ik heb het momenteel erg zwaar'. Het beïnvloedt mijn hele leven. Mijn tanden zijn nog gevoelig. Ik heb last van een aft. En het voelt heel onnatuurlijk aan. Denk goed na voordat je zoiets laat doen. Mijn advies is 'knutsel niet aan je tanden'. Je bent mooi zoals je bent.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Tandartsreis Turkije

Specialist: Halil Dayioglu (Tandarts)

Behandeling: Facings

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 4,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 5,0Het consultgesprek
  • -Deskundigheid medische staf
  • 3,0De behandeling
  • 5,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

07 juli 2019

Vergelijkbare beoordelingen van Tandartsreis Turkije

10
31 juli 2021 Facings
“ top team ” Anonieme gebruiker

ik ben zeer tevreden, over mijn behandeling en resultaat.

89
19 september 2021 Facings
“ Vertrouwd ” Benjamin

De kliniek heeft mij op korte termijn kunnen helpen met mijn gebit, waar ik zeer tevreden mee ben

10
31 juli 2021 Facings
“ A.B ” Anonieme gebruiker

ik wend heel goed hotel en in istanbul zeff