Ervaring bij Skin + Surgery Clinics

Beoordeling Schaamlipcorrectie

90

“Goede keuze!”

Lange tijd loop ik al met het idee om ooit eens iets aan mijn schaamlippen te laten doen. Ik schaamde mijzelf voor die flapjes, naar mijn gevoel flappen. En omdat ik veel fiets zat dat ook niet lekker.
Opeens leek ik zover om de stap te nemen. Na veel zoeken en vergelijken op internet, niet te ver weg, recensies, niet te duur, nam ik de stap voor een consult.
Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg uitleg over een mogelijke ingreep. Ik vond het spannend en toch ook raar dat je dit zomaar gaat doen. Er wordt nog steeds niet over gepraat en merkte dit ook in mijn eigen kring toen ik besloot om de ingreep aan te gaan. En daarna in je herstel.
De labia verkleinen en strak trekken werd toch duurder dan ik dacht. Voelde me hier eerst niet prettig bij omdat het een hele hap is uit mijn budget maar uiteindelijk toch gekozen om het wel te doen, niet verder te zoeken of om het te laten. Dit is voor mijzelf en ik wil dit al lange tijd.
Wel schrok ik van de tijd die werd gezegd voor herstel. Wanneer komt zoiets uit. Eigenlijk nooit, werk, fietsen, dansen, sport, vakantie opnemen, en nog veel meer om het niet te doen. Toch de knoop doorgehakt. Vakantie dagen opgenomen zodat ik minimaal 10 dagen vrij was. Mijn dochter gevraagd om me naar huis te rijden en de eerste dagen in huis te zijn.
De ingreep verliep heel goed, geen pijn, goed de verdovende zalf aangebracht (het hele potje leeg gemaakt). Goede uitleg en 'gezellig' praatje tijdens de ingreep, tijd erna om bij te komen. Was wel even licht in mijn hoofd ondanks een goed ontbijt en vooraf twee paracetamol.
Terugreis op n handdoek zitten en rok aan.
Eerste dag weinig pijn, wel veel spoelen met sportdrank flesje bij de wc's en veel koelen met de koel oogmaskers van de Primark. Passen precies! Zeker wel drie weken gebruikt.
Nu 4e week door, kan zeggen dat ik eindelijk weer mijn jeans aan kan (wel met maandverband ertussen), de jeuk van het herstel het ergste vond, vooral snachts (tip: maandverband nat in vriezer).
Denk niet te licht over de ingreep, na twaalf dagen weer rustig aan het werk maar liep als n oude vrouw en in/uit de auto, alles voorzichtig. Tot nu nog niet gefietst, voelt nog n beetje rauw. Volgende week controle, tussendoor n x gebeld voor advies. Nemen de tijd voor je en reageren gelijk terug.
Blij dat ik de keuze heb gemaakt en raad het je aan! Neem echt de tijd voor het herstel.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

03 januari 2023

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Skin + Surgery Clinics

10
05 maart 2024 Schaamlipcorrectie
“ Uitstekende service ” Anonieme gebruiker

5 januari jl. heb ik een schaamlipcorrectie ondergaan en hierbij ben ik uitstekend geholpen. De behandeling viel mee en pijn heb ik nauwelijks…

10
16 april 2024 Schaamlipcorrectie
“ Perfect ” Anonieme gebruiker

Gisteren heb ik bij dokter Amra van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek een schaamlipcorrectie ondergaan. Ik wilde dit al zo ontzettend lang doen…

10
15 februari 2024 Schaamlipcorrectie
“ Uitstekend top ervaring ” Anonieme gebruiker

Vertelde wat mijn mensen waren voor mij schaamlipcorrectie deze wensen zijn voldaan, Ze staan altijd klaar wanneer je ze nodig heb , hebben de beste…