Ervaring bij Skin + Surgery Clinics

Beoordeling Schaamlipcorrectie

10

“Uitstekende ervaring! Zeer positief over Skin + Surgery!”

De kliniek heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Dit is uiteraard een behandeling waarbij je je goed op je gemak moet voelen. Ondanks dat ik al heel lang last had tijdens het sporten etc. voelde het toch als een grote stap om een ingreep uit te laten voeren.
Ik heb twee intakes gehad bij andere klinieken, maar S+S was degene waar ik mij volledig op mijn gemak en serieus genomen voelde! Dit was de eerste kliniek waar ik erop vertrouwde dat ik in goede handen was en de stap durfde te nemen.


Je wordt heel hartelijk ontvangen in een professionele, schone en sfeervolle kliniek. Tijdens de eerste intake was het gelijk duidelijk dat er uitstekende medische kennis is bij de chirurg en ben ik goed ingelicht over de hele behandeling. (Zowel de voor- als nazorg)

Tijdens de ingreep wordt er door de chirurg en assistent alles aan gedaan om je gerust te stellen, je zo min mogelijk ongemak te laten ervaren en is er zelfs ruimte voor humor :).


De dag na de ingreep (zondag) werd ik zelfs gebeld door de chirurg om te checken hoe het ging. Heel fijn! Gedurende het hele traject staan er mensen klaar om eventuele vragen te beantwoorden en na de behandeling is er een nummer 24 uur per dag bereikbaar in geval van nood.


Het contact is professioneel en persoonlijk, waardoor je weet dat er echt maar je geluisterd wordt!

Het herstel ging erg voorspoedig en ik was zelfs na twee weken al blij met resultaat ondanks de minimale zwelling die nog aanwezig was. Ik kijk uit naar het sporten en fietsen zonder ongemak daarbeneden :).

Er zijn geen verbeterpunten die ik zou kunnen noemen.
Ik ben ontzettend tevreden!

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

14 juli 2019

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Skin + Surgery Clinics

93
04 januari 2022 Schaamlipcorrectie
“ Heel goed ervaren! ” Anonieme gebruiker

Ik heb de behandeling heel goed ervaren. Ik was het meest bang voor het herstel, mar dit viel reuze mee. Na anderhalve week kon ik alweer werken…

98
28 april 2022 Schaamlipcorrectie
“ Super tevreden ” Nina

Al zo lang wilde ik een schaamlipcorrectie en nu 3 weken geleden eindelijk de stap gezet. Heel blij dat ik voor deze kliniek ben gegaan en ook heel…

10
16 mei 2022 Schaamlipcorrectie
“ Heel lief en warm team van specialisten ” Anonieme gebruiker

Hele lieve mensen en onwijs goede zorg gehad, voelde me echt gezien en gehoord. Je bent geen nummer, er is aandacht voor jouw probleem/ onzekerheid.…