Ervaring bij Skin+Surgery Clinics

Beoordeling Ooglidcorrectie

10

“Blij met mijn ooglidcorrectie”

Na maanden onderzoek, wikken en wegen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt voor consult. Ik ben werkzaam en woonachtig in buitenland en had voorkeur voor een kliniek in Den Haag. Gelukkig kon het consult plaatsvinden op afstand via een Skype call; dit vond ik al erg prettig. Na het consult direct een afspraak gemaakt voor ooglidcorrectie tijdens mijn verlof in Den Haag. Ik kwam op vrijdag aan en op maandag kon ik direct geholpen worden. Tijdens het consult met de arts kreeg ik direct het vertrouwen dat ik de goede keus had gemaakt en dit werd nog eens versterkt bij het welkom in de kliniek. Prettige en heldere communicatie met de nodige empathie. Zoals denk ik de meesten was ik toch wel wat nerveus en hier werd zeer begripvol mee omgegaan. De ingreep duurde alles bij elkaar ongeveer 30 minuten en ook gedurende de ingreep was er begrip voor mijn af en toe nerveuze gevoel. Het viel ontzettend mee allemaal, na de ingreep kreeg ik goede informatie over het vervolgproces. De nazorg was ook van hoog niveau; ik kon bellen wanneer ik wilde als ik vragen had en ik werd altijd even vriendelijk en hartelijk te woord gestaan door zowel de chirurg als Lisanne van de receptie. Inmiddels zijn we drie maanden verder en zien mijn ogen er weer uit als toen ik jonger was. Heel natuurlijk en geen verbaasde blik. Ik raad iedereen die een dergelijke ingreep wil doen van harte aan om voor deze kliniek te kiezen.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Skin+Surgery Clinics

Specialist: Thanya Tha-In (Chirurg / Cosmetisch Arts KNMG )

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

28 september 2020

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Skin+Surgery Clinics

80
27 maart 2024 Ooglidcorrectie
“ Professioneel en klantvriendelijk ” Kim

Hartelijke ontvangst en dito behandeling (ooglidcorrectie). Dr. Wong en collega hebben mij goed gerust gesteld, het vloog voorbij.

90
12 maart 2024 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Tijdens de behandeling wordt er uitgelegd hoe het verloopt. De sfeer is erg aangenaam. Ik ben erg blij met het resultaat. Dank u wel voor de goede…

10
05 maart 2024 Ooglidcorrectie
“ Oog voor oogleden ” Anonieme gebruiker

Aziatische ooglid correctie, vrouw (26 jaar).