Ervaring bij Skin Surgery Clinics

Beoordeling Ooglidcorrectie

10

“Blij met mijn ooglidcorrectie”

Na maanden onderzoek, wikken en wegen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt voor consult. Ik ben werkzaam en woonachtig in buitenland en had voorkeur voor een kliniek in Den Haag. Gelukkig kon het consult plaatsvinden op afstand via een Skype call; dit vond ik al erg prettig. Na het consult direct een afspraak gemaakt voor ooglidcorrectie tijdens mijn verlof in Den Haag. Ik kwam op vrijdag aan en op maandag kon ik direct geholpen worden. Tijdens het consult met de arts kreeg ik direct het vertrouwen dat ik de goede keus had gemaakt en dit werd nog eens versterkt bij het welkom in de kliniek. Prettige en heldere communicatie met de nodige empathie. Zoals denk ik de meesten was ik toch wel wat nerveus en hier werd zeer begripvol mee omgegaan. De ingreep duurde alles bij elkaar ongeveer 30 minuten en ook gedurende de ingreep was er begrip voor mijn af en toe nerveuze gevoel. Het viel ontzettend mee allemaal, na de ingreep kreeg ik goede informatie over het vervolgproces. De nazorg was ook van hoog niveau; ik kon bellen wanneer ik wilde als ik vragen had en ik werd altijd even vriendelijk en hartelijk te woord gestaan door zowel de chirurg als Lisanne van de receptie. Inmiddels zijn we drie maanden verder en zien mijn ogen er weer uit als toen ik jonger was. Heel natuurlijk en geen verbaasde blik. Ik raad iedereen die een dergelijke ingreep wil doen van harte aan om voor deze kliniek te kiezen.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Skin Surgery Clinics

Specialist: Thanya Tha-In (Chirurg / Cosmetisch Arts KNMG )

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

28 september 2020

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Skin Surgery Clinics

10
28 september 2021 Ooglidcorrectie
“ Zeer tevreden ” Anonieme gebruiker

Ik ben enorm blij met het resultaat! Zowel telefonisch als binnen de kliniek door iedereen enorm vriendelijk geholpen.

90
11 juni 2021 Ooglidcorrectie
“ Een combi van proffesionaliteit en gastvrijheid ” Manuela

Zeer tevreden over het resultaat van mijn ogen,goede service,heel vriendelijk personeel,ik voelde mij snel op mijn gemak,fijne sfeer

91
03 augustus 2021 Ooglidcorrectie
“ Mooi resultaat ” Antoinette

Na een eerlijk advies, heb ik een ooglid correctie ondergaan. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat en wat een lieve dames!