Ervaring bij Skin Surgery Clinics

Beoordeling Facelift

10

“"Wat zie je er goed uit zeg, je straalt!! Heb je een peeling gedaan of zo?"”

"Wat zie je er goed uit zeg, je straalt!! Heb je een peeling gedaan of zo?" Dat was precies het effect dat ik hoopte te bereiken toen ik overweegde om een facelift te laten doen. En ik ben erg blij dat het ook zo geworden is.

Ik heb er heel lang over nagedacht om wel of niet deze ingreep te laten doen. Met name vanwege mijn leeftijd. Ik ben 46. Dus was mijn huid enorm verslapt? Nee, eigenlijk zag ik er voor 46 best nog wel goed uit. Maar na een zware periode met heel veel verdriet merkte ik dat vooral mijn kaaklijn ineens erg snel aan het verslappen was. Het gaf me een vermoeid en verdrietig uiterlijk. Wat ik alleen niet wilde is dat ik er helemaal strakgetrokken uit zou komen te zien. Ik wilde een verbetering die subtiel zou ogen, die me er 'uitgerust' uit zou laten zien en waardoor mijn nog rimpelvrije nek en decollete beter zouden passen bij mijn gezicht.

Ik heb eerst op Internet veel research gedaan en ben uiteindelijk bij dr. Thanya Tha-In terecht gekomen. Toen ik haar ontmoette wist ik gelijk dat ik bij haar goed zat. Dr. Thanya Tha-In neemt de tijd voor je en spreekt alles met je door. Wat wel kan, want beter is om niet te doen en je krijgt ook een impressie van hoe je gezicht er na de ingreep uit komt te zien. Prachtig! Wat mij betrof kon ze me gelijk naar de OK brengen. Maar ipv overhaast een afspraak in te plannen, kreeg ik van haar het advies na dit gesprek nog meer te lezen en informatie in te winnen. Zodat ik 100% zeker zou zijn van mijn beslissing. En zo ging het ook.

Op de dag van de operatie was ik best een beetje zenuwachtig, maar de zenuwen verdwenen na het zien en spreken van dr. Thanya Tha-In.

De operatie ging probleemloos en nadat ik was bijgekomen mocht ik naar huis.

Het herstel ging voorspoedig. Ik heb heel rustig aan gedaan. Dat is wel belangrijk. Zeker de eerste twee weken na de operatie, maar eigenlijk ook daarna wel. Wat ik opvallend vond is dat ik bijna geen blauwe plekken had. Wat voor mij eigenlijk wel een teken is dat dr. Thanya Tha-In heel voorzichtig te werk gaat. De eerste paar dagen was mijn gezicht wel gezwollen, maar dat hoort erbij. En dat geeft je de eerste paar dagen een heeeel jeugdig uiterlijk. Als de zwelling wegtrekt zie je je eigen gezicht weer terugkomen. Maar dan een mooiere versie ervan. Verder ga je regelmatig terug voor controle en bij iedere afspraak worden er voor en na foto's gemaakt.

Nu ben ik 5 weken verder. En het resultaat is al echt zo mooi. Ik ben er HEEL blij mee. De stress is uit mijn gezicht en ik voel me erg goed. Het is niet dat ik nu ineens vind dat ik er 15 jaar jonger uitzie. Maar ik weet wel dat mijn leeftijd niet te raden is. Mijn gezicht zag er ouder uit ten opzichte van mijn hals en decollete. En nu past alles bij elkaar. En ik vind het grappig dat de mensen die het opvalt dat ik er stralender uitzie eerder aan een peeling denken dan aan een MACSlift. Ik kan dr. Thanya Tha-In niet genoeg bedanken!

E
Elle

Kliniek: Skin Surgery Clinics

Specialist: Thanya Tha-In (Chirurg / Cosmetisch Arts KNMG )

Behandeling: Facelift

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Elle beveelt deze kliniek aan

27 oktober 2020

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Skin Surgery Clinics

90
25 juli 2017 Facelift
“ Beoordeling Skin Surgery Clinics (Behandeling: Facelift) ” Anonieme gebruiker

Facelift in goed overleg, samen besproken. Duidelijke, heldere, eerlijke informatie over de behandeling. Geen com verkoop, gewoon oprecht. De…

10
05 april 2020 Facelift
“ Uitstekende behandeling ” Anonieme gebruiker

Recensie voor Dr. Thanya Tha-In

10
19 september 2018 Facelift
“ Helemaal geweldig! ” Anonieme gebruiker

Ik ben dit jaar 60 geworden, en was aan een facelift toe.