Ervaring bij Singelberg Kliniek

Beoordeling Oorcorrectie

93

“Oor- en neuscorrectie zeer natuurlijk”

Ik ben een jonge vrouw en heb door dokter Oelbrandt een oorcorrectie en een neuscorrectie laten uitvoeren.
Super vriendelijke dokter die alles goed heeft uitgelegd over hoe de operatie verloopt, welke techniek hij gebruikt etc.. Uitgelegd met foto’s en tekeningen van wat er juist gebeurd tijdens de ingreep en hoe het uiteindelijke resultaat er min of meer zal uitzien.

Tijdens de consultatie luisterde hij aandachtig naar wat ik juist in gedachte had en zelf voegde hij er nog zaken aan toe dat in zijn professioneel oog konden/niet konden. Zoals bij de neuscorrectie zien dat ik nog genoeg luchtdoorstroom kon krijgen na de ingreep en dergelijke. Zelf krijg je ook genoeg tijd om over de ingreep na te denken en als je ermee wilt doorgaan.

Voor de ingreep kwam dokter Oelbrandt in de kamer en overloop de ingreep. En dan werd ik geleid naar de operatiekamer waar de zeer vriendelijke anesthesist mij in slaap deed. Ik mocht na de operatie nog rusten in mijn kamer en mocht dezelfde dag nog naar huis. De volgende dag moest ik terugkomen voor het verband of watten eruit te halen en controle. Dokter Oelbrandt stuurde ook check up mails om te zien of alles goed ging met me.
Een vriendelijke, zorgzame en grappige dokter waarmee je een heel gesprek mee kan uitvoeren ;).

Met het resultaat van beide operaties ben ik zeer tevreden. Het is wat ik wou en ziet er natuurlijk uit en daarvoor dank ik dokter Oelbrandt ten zeerste.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Singelberg Kliniek

Specialist: Bert Oelbrandt (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Oorcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

31 mei 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Singelberg Kliniek

97
05 april 2013 Oorcorrectie
“ Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Oorcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik heb een oorcorrectie gehad bij Dr Oelbrandt in de Singelberg Clinic te Bevere en ben zeer tevreden van het resultaat!!!!!!

99
29 oktober 2016 Oorcorrectie
“ Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Oorcorrectie) ” Ann

De communicatie met de arts is zeer efficiënt en klantvriendelijk, het resultaat is voortreffelijk. Het genezingsproces was pijnloos en er is…

98
30 april 2021 Oorcorrectie
“ Oorcorrectie door dr. Oelbrandt ” Anonieme gebruiker

Het was naar mijn mening een zeer goede behandeling, het is exact geworden waarop ik gehoopt had hoewel dit natuurlijk geen garantie was. Zeer…