Ervaring bij Singelberg Kliniek

Beoordeling Facelift

10

“Dr.Oelbrandt meest kundige chirurg die ik ken”

IK had al eerder een hals/facelift laten doen ergens anders, maar had lelijke zichtbare littekens in mijn nek en ook langs het oor kon je ze best goed zien.
Ik moest dat altijd camoufleren. Bij dr. Oelbrandt nieuwe lift gedaan.Werkelijk perfect uitgevoerd. De littekens in mijn nek zijn weg en langs het oor helemaal weggewerkt in de haargrens. 4 maanden later heb ik een armlift gedaan bij hem.
IK had steeds meer slappe huid en een gerimpeld huidje op mijn bovenarm.
Wederom zoo mooi geworden. Je er bijna niks meer van.Littekens liggen perfect in de schaduw van mijn binnenarm en zijn al bijna niet meer te zien.
Dr. Oelbrandt heeft een heel mooie hechttechniek vind ik en hij snapt ook precies wat je bedoelt als je iets niet mooi vind aan jezelf.
Wat ik ook heel fijn vind, is dat je hem gewoon op zijn gsm kan bellen of zelfs appen er iets is en hij is elke dag bereikbaar .
En ook nog niet onbelangrijk! Hij rekent heel schappelijke prijzen.
Ect n topper en aanraden.

M
Marianne

Kliniek: Singelberg Kliniek

Behandeling: Facelift

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Marianne beveelt deze kliniek aan

10 maart 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Singelberg Kliniek

10
10 maart 2022 Facelift
“ verbluffend ” Anonieme gebruiker

De tand des tijds had ook bij mij zijn sporen nagelaten Na lang aarzelen besloot ik te gaan voor een face- en halslift en een ooglidcorrectie. Dokter…

99
13 februari 2023 Facelift
“ Great experience ” Annie

Een hele goed uitgelegde consultatie en raadgeving van dr O! Je krijgt ook goed tijd om na te denken. Dag van ingreep zenuwen die het superteam snel…

98
26 december 2022 Facelift
“ superdokter ” Conny

Face en halslift laten uitvoeren en resultaat perfect zoals ik het wou, natuurlijke uitstraling behouden en toch een heel groot verschil. Heel fijn…