Ervaring bij Sharda

Beoordeling Draadlift

18

“Beoordeling Sharda (Behandeling: Draadlift)”

Ben hier behandeld voor een peperdure Silhouette Soft (draadlift) behandeling en het resultaat is nihil, behalve dat ik nu met een extra litteken op mijn wangen door het leven zal moeten gaan. Hij had in de wangen namelijk een insnijding gemaakt, terwijl dit bij de slaap hoort te gebeuren! Hij noemt het naderhand een "foutje"...
Bij de behandeling was het al een onprofessioneel gebeuren: hij had geen potlood om op het gezicht af te tekenen, de printer deed het niet zodat hij geen contract kon uitdraaien en hij heeft bij een winkel een potlood moeten kopen om een origineel contract te ondertekenen en later weer uit te gummen. Terwijl ik in de behandelkamer moest wachten.
Verder maakte hij een uiterst nerveuze en warrige indruk, geheel het tegenovergestelde van tijdens het vrijblijvende consult waar mijn man bij aanwezig was.

De behandeling waarvoor ik kwam is totaal mislukt, want er is geen sprake van een lift effect, alleen nieuwe littekens en 1300 euro naar de maan dus. Toen ik behandeld werd, had dr. Sediqi zelf ook verse sporen van een draadlift van de dag ervoor, hij had het net ook bij zichzelf uitgevoerd zei hij. Het kwam op mij over alsof hij nog wat extra ervaring moest opdoen voordat hij mij zou behandelen.Toen ik hem in het vervolgconsult mijn klachten uitte, begon hij meteen over een advocaat en dat hij geen geld wil teruggeven, terwijl ik het iet eens over geld had. Hij ging compleet in de verdediging en gooide het meteen over de boeg van "discriminatie" omdat hij immigrant is (ben ik zelf ook, nota bene), hij ging dus niet in op mijn klachten. Ik vroeg hem of hij lid is van de NVCG, waarop hij bevestigend antwoordde, terwijl hij daar al een jaar niet meer bij aangesloten is.

Over 3 maanden wil hij me opnieuw zien, maar dat heeft totaal geen zin, want ook als er over 3 maanden geen resultaat is, gaat hij de behandeling absoluut niet overdoen, zegt hij zelf.

In het contract staat dat hij alleen een inspanningsverplichting heeft en geen resultaatverplichting, dus je kan fluiten naar je centen. Wees gewaarschuwd.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Sharda

Specialist: Peter Van Veen (Chef the clinique )

Behandeling: Draadlift

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 6,0Telefonische bereikbaarheid
  • 1,0Klantvriendelijkheid
  • 4,0Het consultgesprek
  • - Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

04 juli 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder