Ervaring bij SAM Kliniek

Beoordeling Liposuctie

10

“Zeer professioneel ”

Ik heb op 6 dec 2019 bij jullie een intakegesprek gehad. De assistent was heel erg aardig maar ook duidelijk in haar uitleg over wat ik kon verwachten. Ik werd goed door haar geïnformeerd. Zeer professioneel. Ik kreeg niet het gevoel dat ik onder druk werd gezet, het voelde gewoon goed. Daardoor kon ik dus snel de beslissing nemen om mij te laten opereren bij SAM Kliniek. Uiteindelijk werd ik geopereerd door dr. Ewa Stolarczyk een zeer kundige chirurg ook erg professioneel, zij stelde mij erg op mijn gemak. Ik heb de operatie helemaal niet als onprettig ervaren. Het ging zo snel en de operatie verliep precies zoals het mij werd uitgelegd. Ik zie een gigantisch verschil, wat ik in de spiegel zie maakt mij erg blij. Ik wil jullie langs deze weg alvast bedanken voor jullie goede zorgen en professionaliteit.

A
Amar

Kliniek: SAM Kliniek

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Amar beveelt deze kliniek aan

17 juli 2020

Vergelijkbare beoordelingen van SAM Kliniek

10
11 januari 2024 Liposuctie
“ Super tevreden, echte aanrader.. ” Youssra

Ik heb een liposuctie operatie ondergaan en ik wil het hele team bedanken. Het resultaat is top!!!!

10
18 december 2023 Liposuctie
“ Beste kliniek ” Annette

13 dagen geleden ben ik geopereerd door Dr Karim. Ik kan geen woorden vinden om de geweldige behandeling te omschrijven die ik heb gekregen van zowel…

10
28 december 2023 Liposuctie
“ Heel blij en tevreden. ” Javi

Ik ben erg blij met de behandeling die ik heb gekregen. Ze zorgen heel goed voor je, ze zijn heel transparant, ik heb alleen maar woorden van dank.