Ervaring bij Reinaert Kliniek Maastricht

Beoordeling Borstvergroting

13

“Rechtzaak moeten aanspannen tegen de kliniek”

Niks van wat besproken was in het consult is zodoende uitgevoerd. Nalatig in het informeren van patiënt over andere mogelijkheden van prothese plaatsing, maakt beslissingen zonder overleg en indien overleg, trekt hij toch zijn eigen plan. Heb twee cup-maten groter dan afgesproken, mijn prothese is uitgezakt omdat hij deze voor de borstpier heeft geplaatst zonder overleg. Mijn littekens waren dusdanig ernstig dat ik 160 Euro per tube heb moeten betalen aan litteken creme, gevolgd door litteken pleisters. Resultaat was nog steeds uitermate ernstig maar ik durfde bij hem niet meer opnieuw onder het mes.
Tijdens een second opinion bij twee andere klinieken geweest die mij er beide van verzekerde dat zij deze operatie compleet anders zouden hebben aangepakt, wat wellicht tot beter resultaat had geleid.
Dokter beroept zich erop dat mijn eigen weefsel te slap is, terwijl dit volgens andere artsen totale onzin is. Daarnaast zijn de protheses op ongelijke hoogte geplaatst... Al met al kan ik nog wel even doorgaan.
Gezien de juridische letselschade zaak wat hierop volgde heb ik helaas niet eerder een review achter kunnen laten. Tot mijn spijt is er geen sprake van een medische fout en ook al is de ingreep cosmetisch kan je op basis van het resultaat vrijwel niks beginnen. Nalatig handelen wel natuurlijk, want het onvolledig of niet informeren van een patiënt is een zeer ernstige kwestie.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Reinaert Kliniek Maastricht

Specialist: Guy Malfeyt (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 1,0Klantvriendelijkheid
  • 1,0Het consultgesprek
  • 1,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

04 juni 2019

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder