Ervaring bij Praktijk voor Injectables

Beoordeling Fillers

10

“Uitstekend!!!”

Super! Voelde me op mijn gemak door het vriendelijk onthaal van Emma en Dr. Meulenaar en ik ervaarde totaal geen pijn tijdens de behandeling met fillers van Juvederm Voluma ! Resultaat is volledig naar wens! Heel subtiel en natuurlijk. Dr Meulenaar geeft oprecht advies en probeert je niets overbodigs aan te praten! Ik ben meer dan tevreden.

A
Anonieme gebruiker

1 review update

“Update toegevoegd op 07 maart 2020”

Update: vandaag de controle gehad bij dr Meulenaar. Ik was zo enthousiast door het resultaat dat ik eigenlijk nog wel wat wilde toevoegen. Dr Meulenaar was heel eerlijk. Volgens hem was het beter om daar nog een tijd over na te denken. De toevoeging zou zeker een mooie toevoeging kunnen bieden maar gezien het goede resultaat van de huidige filler zou het wellicht niet meer dezelfde “kick” voor mij geven als wat het nu geeft. Met andere woorden: eerst maar eens genieten van dit prachtige resultaat en niet direct doorslaan en er nog maar eens goed over nadenken. Ik ben zelfverzekerder dan ooit en dat is misschien ook wel het mooiste resultaat wat je kunt bereiken! Hartstikke bedankt Dr Meulenaar. Voor mij bewijst dit alleen maar meer dat deze kliniek de juiste keuze is!!!

Kliniek: Praktijk voor Injectables

Specialist: Rogier Meulenaar (Cosmetisch Arts KNMG)

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

29 februari 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk voor Injectables

93
17 maart 2024 Fillers
“ Topresultaat ” Robert

Rogier is zeer ervaren en deskundig, hij stelt je op je gemak en geeft n eerlijk advies. Ik kom er heel graag weer terug!

96
12 maart 2024 Fillers
“ Geweldige service ” Marianne

In eerste instantie was het resultaat nog niet optimaal en heb ik daarom twee nabehandelingen gehad waarbij veel begrip werd getoond en geweldige…

92
17 maart 2024 Fillers
“ uitstekend ” Anonieme gebruiker