Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Tepelcorrectie

69

“voldoende”

Bij het lezen van mijn beoordeling van praktijk Gabriels moet men wel in gedachten houden dat mijn behandeling nog niet volledig afgerond is wanneer ik deze schrijf. De operatie is gebeurd maar de na controle moet nog gebeuren.
Bij mijn eerste consult ben ik niet terecht gekomen bij de persoon wie ik gepland had te zien. Alhoewel dit een aangenaam gesprek was vond ik het wel slecht georganiseerd dat ik een heel eind had moeten rijden voor een consult wat eigenlijk niet nodig was. Het tweede consult was wel correct en bij de arts zelf. Dit was een nogal 'er op en er over' gesprek.
Het resultaat van de operatie zelf heb ik nog niet kunnen zien maar de ervaring van de operatie was matig. Het was onder lokale narcose dus had ik toch graag wat meer aandacht gewild voor mijn ervaring aangezien ik wel heel de tijd bij bewust zijn was. Ook zei men mij tijdens de operatie ineens dat als het niet helemaal lukte ik opnieuw geopereerd moest worden. Dit was mij vooraf niet vermeld in het consult (wat ik zeker en vast wel had gewillen) ook al beweerde men wel degelijk van wel.
Achteraf willen ze dat je naar het secretariaat belt voor vragen maar deze zijn niet voldoende geïnformeerd. Op eigen initiatief heb ik de arts dan toch maar zelf gecontacteerd welke dus iets anders zei dan de telefonisten.
Het was tot hier toe een matige ervaring. Niet heel erg persoon gericht. Je bent er echt een nummer. Diana zelf is wel heel vriendelijk en persoonlijk. Je krijgt snel iemand aan de telefoon als je belt en het ondersteunend personeel is ook zeer vriendelijk.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 6,0De behandeling
  • 5,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

09 december 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder