Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Schaamlipcorrectie

72

“Dr. Van Haartsen fantastisch. Kliniek Diana Gabriels dikke onvoldoende”

De operatie, de chirurg niets over te klagen. Mevr. Dr. Van Haartsen levert professioneel, kundig en uitstekend werk. Het resultaat is fantastisch ik ben er heel blij en tevreden mee.

Alles eromheen, de kliniek Diana Gabriels raad ik iedereen af. De telefonische bereikbaarheid is echt heel erg slecht. Van de 7 keer dat ik nu heb gebeld, heb ik 6x langer dan een half uur in de wacht gestaan of na lange tijd de verbinding zelf maar verbroken. De enige keer dat ze binnen korte tijd de telefoon opnamen, was in de avonduren.

Alle 2 de contacten met dr. Van Haartsen waren goed en niets op aan te merken.

Het werk bij de intake komt helaas anders over. Het meisje was heel aardig maar had naar mijn idee geen serieus te nemen medische achtergrond. Als je tijdens de intake/administratie van een cliënt continue op je smartphone zit te kijken, op whats app en instagram zit dan heb je als cliënt niet het gevoel dat je bij een serieus bedrijf binnen bent.

Ook is de communicatie vanuit de klantenservice/administratie heel erg vreemd. Terwijl je onderweg bent naar een afspraak bij de kliniek werd ik bijv. gebeld of ik vanmiddag nog naar de afspraak kwam.. zo vreemd, mijn afspraak was over een half uur, ik ben onderweg, waarom zou ik niet komen? ik gaf aan dat ik al onderweg was en er zo zou zijn. Oh, het liefst hadden ze de afspraak willen vervroegen, ze hadden mij meerdere keren gebeld. Huh? ik vond het zo rare gang van zaken. Ik had geen gemiste oproepen op mijn telefoon en mijn afspraak voor die dag was al vervroegd. Bij de kliniek vroeg ik waarom er was gebeld met deze vraag, ze konden er geen antwoord op geven en wisten ook niet wie van hun collega's er had gebeld.

Ik kan nog wat incidenten noemen die erg vervelend waren maar misschien ben ik dan te negatief.

Mijn advies: google bij welke kliniek/ziekenhuis dr. J. Van Haartsen nog meer opereert en laat daar je behandeling doen. NIET via de kliniek van Diana Gabriels.

Ik raad iedereen mevr. dr. J. van Haartsen aan.

De behandeling zelf is pijnloos maar de verdoving is niet leuk en was heel pijnlijk. Het resultaat is het uiteindelijk wel waard hoor, wat anderen zeggen: je voelt je meer vrouw en het schaamtegevoel ben je ook kwijt. Ik ben echt heel blij dat ik het heb laten doen. Kosten: 2400 euro (met een paar euro afgerond) voor schaamlipcorrectie en clitoriskapcorrectie.

Succes iedereen :)

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: J. Haartsen (Cosmetisch gynaecoloog)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 1,0Telefonische bereikbaarheid
  • 6,0Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

28 maart 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder