Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Schaamlipcorrectie

96

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Schaamlipcorrectie)”

Na jaren twijfelen, heb ik vorig jaar half december de knoop doorgehakt. Ik was toen net 24 en vond het genoeg geweest. Ik heb Gebeld naar kliniek 'Dianagabriels' om een eerste consult aan te vragen. Ik woon in het noorden van het land en hier zijn weinig klinieken die dit doen. Ik kon gelukkig het eerste consult doen in Drachten en daar kon ik al heel snel terecht. De vrouw die het consult deed was erg aardig, maar ik moet eerlijk toegeven dat dit consult voor mij niet heel veel toevoegde. Dit is vooral meer om je te informeren wanneer je nog twijfelt of je de operatie echt wilt doen. Ik had mijn beslissing echter toen al genomen. Al snel daarna volgende het 2de consult met de chirurg. Dit vond plaats bij Artz medical in Rotterdam. Eenmaal daar aangekomen maakte ik kennis met een hele lieve vrouwelijk chirurg. Ze stelde me gelijk op mijn gemak en er werd duidelijk gecommuniceerd wat de bedoeling was. 26 januarie was het zover. Ik was stik zenuwachtig!! Toen ik werd opgehaald werd ik eerst naar een ruimte gebracht waar ik me mocht omkleden. Toen moest ik nog even wachten op de chirurg. Ik kreeg een verwarmde deken over me heen omdat de steriele ruimtes erg koud waren. Kortom werd er goed voor me gezorgd. Ook met de zenuwen gingen ze geweldig om. Ik was vooral erg bang voor de verdoving. Ik vind naalden zo verschrikkelijk dat ik al flauw val als ik moet bloedprikken. De eerste 2/3 prikken waren gemeen en toen kwam de spanning even een beetje los. Daar sprongen ze meteen op in en stelden me gerust. Verder tijdens de operatie heb ik zelfs bijna ontspannen kunnen kletsen met de assistent chirurg die ook erg lief voor me was. De operatie ging erg snel. Voor ik het wist lag ik al op de uitslaap kamer. Ongeveer een half uur heb ik daar gelegen en werd ik vertroeteld door een zuster die me eten en drinken gaf. Daarna mocht ik naar huis.

Eenmaal thuis was de verdoving ook zo goed als uitgewerkt. Ik geloof dat ik een half uur lang echt last heb gehad van de pijn. Daarna was het draagelijk met gewone pijnstillers kon ik prima herstellen. Wel heb ik een tijdje met mn benen wijd gelopen en kwam ik ook echt de deur niet uit. Een week na de operatie was ik weer aan het werk.

Inmiddels zijn we bijna 3 maanden verder en vind ik het resultaat verbluffend!! Je zou de chirurg net zo goed een kunstenares kunnen noemen! Zo goed ziet het eruit.
Het allerfijnste is dat ik me niet meer schaam. Ik durf weer een bikini te dragen naar het zwembad te gaan en naakt in de sauna is ook geen probleem meer. Ik geniet ook veel meer wanneer mijn vriend en ik seks hebben omdat ik me niet meer geneer voor hoe ik er van onderen uitzie. Al heeft mijn vriend er nooit een probleem van gemaakt.

Mocht je nog twijfelen, dan hoop ik dat mijn verhaal ook bij jou een knoop doorhakt. Het is voor mij elke cent en elke kilometer waard geweest.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: J. Haartsen (Cosmetisch gynaecoloog)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

25 april 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder