Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Schaamlipcorrectie

83

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Schaamlipcorrectie)”

Eergister heb ik een schaamlipcorrectie onder lokale verdoving gehad. Omdat het nog zo kort geleden is, is het nog heel erg gezwollen en een beetje pijnlijk. Dus over het resultaat kan ik nog niet veel zeggen.

Het consult en gesprek met de arts vond ik maar een beetje raar gaan. Het ging heel snel en gehaast en ik kreeg niet de tijd om al mijn vragen te stellen. Ook waren er een paar foutjes gemaakt met de factuur. Ik kreeg een factuur van de schaamlipcorrectie onder narcose, die dus €500 duurder is. Ik heb hierover gebeld naar de praktijk en ze zouden het veranderen en mij een nieuwe factuur sturen. Dit gebeurde niet, en twee weken later heb ik een mail gestuurd. Pas hierna is het veranderd en kreeg ik een nieuwe factuur die wel klopt. Dit was wel wat minder, maar op de dag van de behandeling is dit helemaal goed gemaakt.

Ik ben zelf erg bang voor alles wat met ziekenhuizen en operaties en zelfs prikjes te maken heeft. Ze waren erg lief voor me en zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. De behandeling ging eigenlijk best snel, ongeveer een half uurtje. Ik was heel erg zenuwachtig, vooral voor de verdovingsprikjes. Maar gelukkig was er een lieve verpleegster waarvan ik haar hand mocht vasthouden (samen knijpen). De prikjes waren eigenlijk het ergst. Erna voelde ik vrij weinig en was ik heel ontspannen. Voor ik het wist was ik al klaar en mocht ik op een bed even bijkomen en te koelen met een bevroren maandverband. Na een kwartiertje mocht ik me weer aankleden en naar huis.

Ik moest nog anderhalf uur in de auto zitten naar huis, het was heeeeel warm en we stonden een paar keer in de file. De verdoving begon weg te gaan en ik kreeg een heel branderig en pijnlijk gevoel. Na een lange zwetende pijnlijke autoreis was ik eindelijk thuis. Ik moest heel nodig plassen, maar was bang dat het pijn zou doen. Ik heb geplast en gespoeld met lauw water. Hierna deed het een paar uur lang heel erg pijn en heb ik op bed gelegen met een coldpack om te koelen. Na wat paracetamols en koelen ging het wat beter. Dag 1 was dus eigenlijk het ergst.

Vanaf dag 2 ging het steeds beter en heb ik niet veel pijn gehad. Het enige vervelende is dat het zooo opgezwollen is dat ik een beetje met wijde benen moet lopen als een pinguïn, ook kan ik niet rechtop zitten. Ik hoop dat dit snel voorbij is zodat ik weer naar school kan.

Ik ben toch wel heel blij dat ik het heb gedaan ondanks mijn angst en achteraf viel het allemaal reuze mee. Ik kan niet wachten tot de zwellingen weg zijn zodat ik eindelijk het resultaat kan zien.

Ik ben trouwens een dag na de behandeling gebeld door Praktijk Gabriels en door Kliniek Amstelveen. Dit was heel fijn, ze vroegen hoe het met me ging, gaven me tips en beantwoorden mijn vragen.

Ik hoop dat mijn ervaring gelezen word door meisjes en vrouwen die met hetzelfde probleem zitten. Ik heb zoveel mogelijk details gegeven zodat jullie weten hoe het gaat. Ik raad het jullie allemaal aan!

S
S

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Willem Roosenburg (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 5,7Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
S beveelt deze kliniek aan

11 mei 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder