Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Ooglidcorrectie

89

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Ooglidcorrectie)”

1E CONSULT Na lang overwegen kwam toch echt dat moment om de stap te zetten. Een onderooglidcorrectie. Eenmaal in gesprek met mevrouw Gabriels, kwam in het gesprek omtrent mijn wensen naar voren dat het aanpakken van de boven en onder oogleden gelijktijdig wenselijk was in mijn situatie. Daar de bovenkant zeer beperkt nodig was, bemerkte ik wel dat ik in de nabije toekomst ook een ooglidcorrectie zou dienen te ondergaan. Kortom, het werd niet uitsluitend een onder, maar ook een bovenooglidcorrectie.

Een tip die ik mee kreeg was om Arnica D6 druppels te nemen om zo te proberen erge bloeduitstortingen zoveel mogelijk te minimaliseren.

1E INTAKE Na de 1e intake kwam de vervolgafspraak voor het maken van foto's van de huidige situatie en het bespreken met de plastisch chirurg omtrent de wensen, de mogelijkheden, de risico's en het te verwachten resultaat. Ook werd mij kenbaar gemaakt wat de herstel termijnen werden. DE KLINIEK De operatie zelf werd verricht in het Medisch Facilitair Instituut Vlaardingen. Ofwel een gehuurde verdieping in een ''kantoor'' pand waarin diverse (medisch georienteerde) bedrijven gevestigd zijn. Gezegd moet worden, dit is niet zo mooi en luxe als bijvoorbeeld het Park Medisch Centrum te Rotterdam, maar het gaat primair om resultaat! De rest is bijzaak. Daar aangekomen wordt je netjes ontvangen en e.e.a. door de PC afgetekend op de ogen. Wat ik wel vond is dat je op deze locatie weinig privacy hebt t.a.v. je behandeling. Zo kon ik gemakkelijk horen dat iemand kwam voor een borstvergroting en zat ik zelf met afgetekende ogen te wachten in dezelfde ruimte als waar bijvoorbeeld familie of andere mensen wachten op hun behandeling of het ophalen van iemand die een ingreep/behandeling heeft ondergaan. Dit vond ik zelf minder prettig en kan in mijn ogen wel beter.

De behandeling zelf gebeurde mijn inziens netjes. De OK zag er goed uit en er werd goed tegen mij gesproken over wie ik was, waar ik voor kwam, wat er ging gebeuren etc. etc. Na de operatie werd ik wakker op de uitslaapkamer. Dit betrof geen privé kamer, maar een grotere ruimte waar kennelijk, zo kon ik dit horen, meerdere personen lagen. Ik kon meeluisteren met hoe e.e.a. was verlopen met een andere patiënt. Minder voor diens en mijn privacy, maar niet onoverkomelijk dat ik daar een probleem van zou maken.

NA DE INGREEP Het resultaat. Daar is het allemaal om te doen. Eenmaal thuis heb ik direct regelmatig gekoeld zoals geadviseerd. Hierbij zou ik willen opmerken dat ik zelf e.e.a. heb gezocht om te kopen voor het koelen. De bekende drogisterijen verkopen net niet dat geen je echt nodig hebt, dus het zou de kliniek sieren om een dergelijk goed koelmasker mee te verkopen of te leveren voorafgaande aan de operatie. Mijn herstel ging zeer spoedig. Wel had ik aanzienlijk last van wondvocht en zaten mijn ogen elke ochtend helemaal dicht door wond/lymfevocht dat uit de ogen kwam. Na 3 weken zag ik er al redelijk goed uit op een kleine zwelling na onder de ogen. Het bekende harde onder de ogen. Inmiddels zijn we 10 weken verder na de operatie en kan ik vertellen dat ik zo ongekend tevreden ben met het resultaat! Mensen kijken me aan en zeggen dat ik er jonger uit zie (en ik was pas 32) Ook zeggen ze dat ik een frissere blik heb, minder vermoeid en geen zakjes meer onder de ogen. Ik durf mijzelf weer aan te kijken in de spiegel en ook de mensen op het werk kijk ik vaker recht in het gezicht aan omdat ik weet dat ik er uit zie zoals het hoort! Mijn vriendin steunde mij all the way, vanaf dag 1. Zij zag er stiekem tegenop dat ik de ingreep liet uitvoeren en vond het ook echt totaal niet nodig. Maar, een week of twee terug vertelde ze mij dat ze foto's had teruggekeken van ons samen voor en nu na de operatie en dacht ''Ja, je ziet er wel echt nog beter uit.'' En als je al twijfelt om deze operatie te laten uitvoeren, dan zal het resultaat je echt over halen als je vooraf zou kunnen zien hoe het gaat worden! Ik heb er geen seconde spijt van gehad.

COMPLICATIES? Had ik nog complicaties? Nee en ja. Buiten dat het gewoon wel echt aan te raden is om gewoon een week of 3 echt vrij te nemen na je operatie, zegt dit niet dat je er dan al bent. Er was sowieso al verteld dat je 6 weken goed stuk kan zitten voor je echt gaat herstellen. Maar, ik zag er na 3 weken echt al heel goed uit. Mensen konden het bijna al niet meer zien op de rode kring of streepjes na onder en naast de oogleden. Tussen week 3 en week 8 bleef ik er wekelijks beter uit gaan zien. Na 8 weken had ik mogelijk toch iets teveel gedaan en had ik mij teveel ingespannen of kracht/druk gebracht op het hoofd. Een fiks blauw oog of bloeduitstorting was het resultaat en trok weg met een dag of 5. Een week later was het weer raak en begon ditzelfde oog wat te jeuken en later ook pijn te doen op het boven ooglid. Die nacht werd ik wakker met een oog dat net zo dik was al na de operatie zelf. De kliniek antwoordde wel al mijn vragen daaromtrent netjes en stelde voor om langs te komen als er een arts aanwezig was. Zelf ben ik naar de huisarts gegaan en constateerde een ''strontje''. Dit was een soort puistje op de binnenkant van het ooglid en kon wel of niet te maken hebben met de operatie. Ook deze zwelling/complicatie trok met 3 dagen weer weg. Op het moment van schrijven ben ik weer helemaal goed en hersteld en krijg ik alom goede reacties van mensen.

VERWIJDEREN HECHTINGEN De hechtingen werden verwijderd op de locatie van de kliniek in Barendrecht. Dit gebeurde ook netjes en rustig. Geen haastwerk en er werd echt even de tijd genomen om dit goed te doen.

ARNICA D6 Laat ik het zo zeggen, de tip om de Arnica D6 druppels in te nemen bleek echt een gouden tip. Ik ben namelijk zo goed als niet blauw geweest. Een enkel klein plekje onder mijn linker oog, maar ook deze was snel weg na de operatie. RESULTAAT Ik kan alleen maar zeggen dat ik zo ongekend blij ben met het resultaat dat ik alleen maar zou zeggen dat ik dit veel eerder had moeten laten doen. Ik vind de prijs/kwaliteitsverhouding van deze kliniek wel goed. Omdat het in principe een kleine kliniek is heb je wel gemakkelijk persoonlijk contact.

J
Jordy

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Jordy beveelt deze kliniek aan

28 oktober 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder