Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Neuscorrectie

96

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Neuscorrectie)”

17 jaar terug werd m'n neus scheef geslagen. 3 jaar terug had ik dit geprobeerd recht te zetten in het reguliere ziekenhuis in Den haag. Naast me lag toevallig ook een patient die ook een septum correctie had ondergaan. Het was voor hem de 4de keer in 4 jaar tijd, ook dit beinvloedde mijn keuze om voor de 2de keer het bij een prive kliniek te doen. De verbeteringen waren er wel na de eerste septum correctie maar niet volledig. Gezien de slagingspercentages en nazorg van een prive kliniek hoger waren ben ik rond gaan shoppen en kwam terecht bij Diana Gabriels, onder begeleiding van Dr Wever.

Voorlichting:
Hier word uitgebreid besproken wat je wensen zijn, wat je ondergaat en alle voor EN nadelen. Naar mijn idee is de voorlichting kundig gedaan en laat men ook van voorgaande klanten zien wat de ze hebben gedaan en wat het uiteindelijke resultaat is.

Telefonisch bereikbaarheid:
Nog nooit een zo'n klantvriendelijk systeem aangetroffen als deze. Vooral belangrijk na de operatie. Mocht er problemen zijn kan men gelijk de kliniek opbellen en via whatsapp en foto's wordt snel beoordeelt hoe dringend/niet dringend het is dat je terug komt naar de kliniek toe.

Klantvriendelijkheid:
Niks op aan te merken.

De behandeling:
Dit is sneller dan in het ziekenhuis zelf. Je komt binnen, wordt geprepareerd, ligt bij mij binnen 30 minuten al op de operatie kamer en voordat je het weet lig je weer terug in de patientenkamer. De verdoving dat ze bij je gebruiken maakt je na de operatie minder duf dan bij het ziekenhuis.

Nazorg:
Voorlopig ben ik al blij dat ik geen 2 tampons 24 uur in m'n neus kreeg. Dus het slapen is al een stuk prettiger. De eerste 24 uur is ronduit bloederig maar te doen. Je wordt zeer vaak gecontroleerd. Vooral in de eerste week is veel contact tussen klant en kliniek.

Al in al blijf ik nu zeer positief over de kliniek en zal dit zeker aan een kennis aanraden.

A
Arie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Arie beveelt deze kliniek aan

03 juli 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder