Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Neuscorrectie

98

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Neuscorrectie)”

Praktijk Diana Gabriels kan ik iedereen aanraden. Na een prettig intakegesprek werd ik door verwezen naar dokter Wever. Mij werd vertelt dat dokter Wever een zeer deskundige arts is die perfectionist te werk gaat.
Tijdens het eerste gesprek met de arts werd er besproken wat er mogelijk is en of je wensen haalbaar en realistisch zijn. Bij de tweede afspraak werden er foto's van mijn gezicht gemaakt voor mijn eigen fotosimulatie. Je krijgt dan te zien welk resultaat je kan verwachten. Dit gaf natuurlijk al veel vertrouwen!

Momenteel ben ik nog aan het herstellen van de operatie en heb ik nog een neuskapje op. Ik voel gelukkig geen pijn alleen een licht drukkend gevoel. De dag na de operatie werd ik meteen gebeld door een medewerkster van Diana Gabriels met de vraag hoe alles is verlopen. Daarnaast kreeg ik de dag na de operatie uitgebreid uitleg over de nazorg.
Ik kan nog niet veel zeggen over het eind resultaat want daar is het nog te vroeg voor. Wel ben ik al zeer tevreden over de betrokkenheid, professionele en persoonlijke benadering!

M
M.

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
M. beveelt deze kliniek aan

11 maart 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder