Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Neuscorrectie

10

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Neuscorrectie)”

Ik ben via Diana Gabriel Praktijk een volledige neuscorrectie ondergaan bij Dr. Wever. Voordat ik dit deed belde ik Diana Gabriels om een afspraak te maken voor een gratis consultgesprek. Diana verwees mij vervolgens door naar Dr. Wever.
Ik ging naar het consult samen met mijn moeder. Dr. Wever maakte foto's van mij(voor- en zijaanzicht), hij liet mij gelijk zien hoe het eindresultaat van mijn eruit ziet na een neuscorrectie. En daar was ik al erg tevreden mee! Dr. Wever mam uitvoerig de tijd om al onze vragen te beantwoorden en uit te leggen hoe alles in zn werking gaat.
Op 1 juni was de neusoperatie, wat niet pijnlijk was, ik kreeg een volledige narcose. De eerste dag na de operatie werd mij op de kliniek uitgelegd hoe ik mijn neus moest verzorgen. De eerste week na de operatie werd ik zowel door de assistente van dr. Wever as door die van Praktijk Diana Gabriels gebeld om te kijken hoe het gaat. Zij waren altijd telefonisch bereikbaar en namen de tijd om mij te woord te staan.
Een week na de operatie werd het neuskapje eraf gehaald en gecontroleerd. Het is nu bijna een maand geleden dat ik de operatie onderging, en ik ben blij met het resultaat tot zoverre!
Het is geen pijn die je op je neus ervaart na de operatie, maar meer een hoge druk gevoel op je neus. Ik had geen blauw gezicht, een beetje opgezwollen, verder niets!

Ik heb een positieve ervaring bij dr. Wever en Diana Gabriels.
Vriendelijk, attent, alert en professioneel.
Zowel de arts als Diana Gabriels kan ik aanbeleven voor een neuscorrectie!

S
Sogol

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Sogol beveelt deze kliniek aan

27 juni 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder