Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Mommy Make-Over

88

“Top, maar wel wat verbeterpunten ”

Eind November ben ik op consult geweest in Barendrecht in principe kwam ik voor advies voor een buikwandcorrectie maar ook over mijn borsten was ik na bijna 50 kg op eigen kracht afgevallen te zijn zeer ontevreden en wilde ook graag advies over een mommy make over.

Op consult bij Claudine bleek al snel dat een mommy make over voor mij niet van toepassing was in de zin hoe praktijk Gabriels deze aanbied omdat ik een algehele buikwandcorrectie "nodig" had.

Na een borstprothese aangemeten te hebben en mezelf in de spiegel te zien wist ik het zeker. Ik wil ook de borstvergroting. Claudine adviseerde hierin 450CC.

Dezelfde week kon ik nog op consult bij de arts Wouter Jurgens. Met het advies dat Claudine mij had gegeven was hij het zeker eens. Ikzelf twijfelde nog aan de grote van de prothese het klonk zo groot. Maar de arts gaf aan om toch voor minimaal 450CC te gaan. Het advies opgevolgd te hebben maakt mij een gelukkig mens, ik ben zeer blij met het resultaat.

Betreffende de buikwandcorrectie ben ik voor de praktijk geen fijne klant maar wordt ik er niet minder vriendelijk door geholpen. Het aantal controles die ik heb gehad zijn er meer dan van te voren werden aangegeven omdat er zich kleine complicaties voordoen. Nu wordt ik zeer goed in de gaten gehouden en kijk ik weer met veel vertrouwen uit naar het uiteindelijke resultaat.

Ook de controles die met name Sabien heeft gedaan heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt ruim de tijd genomen en eventuele vragen die je hebt kunnen worden gesteld. Ook meegemaakt dat er aanvullend advies gevraagd werd aan een arts, waar ik zonder wachttijd direct terecht kon.

Ik raad praktijk Gabriels zeker aan en met name ook Dr. Jurgens.

Verbeterpunten:

Telefonisch contact: er wordt gezegd zo teruggebeld te worden maar vervolgens moet je zelf terug bellen omdat ze het zijn vergeten dit is helaas meerdere malen voorgekomen.

En de wachttijden.
Afgelopen dinsdag 26-2-2019 heb ik ruim 2 uur voor mijn controle moeten wachten, dit lijkt mij wel een punt van verbetering.

Maar desalniettemin alle vertrouwen in de praktijk en raad ik deze zeker aan.

W
Wendy

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Wendy beveelt deze kliniek aan

02 maart 2019

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder