Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Liposuctie

84

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Liposuctie)”

Mijn ervaring met praktijk Gabriels is goed. Vooral de begeleiding van Joanne was top. Zij is zeer deskundig en weet waar ze over praat. Zij legt alles goed uit en durft ook haar mening te geven. Zelf voor mijn partner had ze een goed advies en heeft ze hem op weg geholpen naar een oplossing terwijl ik voor mijzelf daar kwam.

De receptie/telefonie kan nog wat training en opleiding gebruiken zowel in echte klantvriendelijkheid als in kennis. Bij alle contacten was het voor de medewerker lastig om mijn gegevens in het systeem terug te vinden. Ook het online reservering systeem laat nog te wensen over. Door aan deze punten extra aandacht te geven kan deze praktijk uitgroeien naar een top ervaring voor elke klant.

Dr. Mahieu is een expert op zijn vakgebied die weet waar hij mee bezig is en met een mooi perfectionistische inslag. Combineer daarbij een vleugje Belgische humor en aandacht en je ziet waarom hij de expert op zijn vakgebied is. Hij praat je door de behandeling heen en neemt alle tijd om uit te leggen als je vragen hebt. Zijn personeel is deskundig en helpt je met elke vraag die je hebt.

Na de behandeling krijg je netjes alle informatie uitgelegd maar ook deze informatie op papier mee omdat zij ook zien dat jouw hoofd nog niet staat naar al deze informatie in je opnemen.

Ik ben nu 4 dagen geleden behandeld en kan nog niet zien wat het resultaat gaat worden maar ik heb alle vertrouwen dat het goed komt.

K
Karin

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Cedric de Mahieu (Cosmetisch Arts)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 6,8Telefonische bereikbaarheid
  • 9,5Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Karin beveelt deze kliniek aan

01 juni 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder