Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstvergroting

99

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting)”

Beste lezer,

6 weken geleden heb ik telefonisch contact opgenomen met praktijk Gabriels, dit n.a.v. De borstvergroting van een familie lid. Door haar positieve verhalen heb ik besloten ook daar heen te gaan voor een borstvergroting. Ik wilde graag tussen kerst en oud&nieuw geholpen worden omdat mijn partner dan ook vrij is en hij kan zorgen voor de kids. Na het telefoongesprek kon ik 2 dagen later al terecht voor een consult bij Diana. Diana heeft mij tijdens het consult super geholpen en geadviseerd. Ik heb haar gevraagd of ik met 2 weken geholpen kon worden en dit was geen probleem. 1 week later had ik al het gesprek met de chirurg. Hij adviseerde mij het zelfde als Diana kwa grootte van de implantaten. Dit gesprek verliep net zo prettig en duidelijk als bij Diana zelf. Weer 1 week later ben ik geholpen. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door het personeel... De chirurg en assistentes waren zeer vriendelijk, wat ook ten goede was voor mijn zenuwen op dat moment :-))
Na de ingreep op de uitslaapkamer werd er goed voor mij gezorgd. Toen ik weer naar huis mocht gaan, ben ik goed geïnformeerd betreffende de nazorg. Wat ik erg prettig vond is dat je altijd telefonische contact kan opnemen met de arts (24uur per dag) . Tevens ben ik de dag na de ingreep nog gebeld of alles oké was... En of ik eventuele vragen/ opmerkingen had.
Nu ben ik bijna 3 weken verder na me operatie... En wauwwww wat ben ik tevreden met het eind resultaat. Ik heb de natuurlijke borsten weer, die ik weer wilde hebben na 2 kids. Ik adviseer iedereen hierheen te gaan. TOP!!!

M
Martine

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Martine beveelt deze kliniek aan

16 januari 2015

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

10
03 december 2019 Borstvergroting
“ Borstvergroting “Gewoon kan ook...” ” Annemiek

Erg vriendelijk en behulpzame praktijk/ kliniek.

81
24 januari 2020 Borstvergroting
“ Borstvergroting ” A

De consulten waren voor mij verwarrend omdat ik meerdere keren bij verschillende consulentes was geweest. Na zelf veel onderzoek te doen al snel…

10
28 november 2019 Borstvergroting
“ Super prettig ervaren! ” Esther

Enorm blij met de keuze die ik heb gemaakt, er word door het personeel goed geluisterd naar je wensen. Ik wilde zelf graag 275cc maar echter na het…