Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

10

“Helemaal happy”

Ik ben al onwijs lang bezig met de gedachten om mijn borsten te laten vergroten. Ik vind persoonlijk dat het namelijk niet iets is wat je binnen een dag moet beslissen.
Eindelijk heb ik het dan gedaan. Een paar dag voordat ik 30 werd !!

Bij het 1e consult ben ik super goed ingelicht en heb ik verschillende maten qua prothese mogen passen. De vrouw die daarbij hielp gaf eigenlijk direct aan wat bij mijn lichaam paste. Ook luisterde ze goed naar mijn wensen. Ik heb die dag direct een afspraak ingepland voor mijn operatie omdat ik het zeker wist. Ik ging eindelijk borsten krijgen !!

2 weken later had ik het consult met de plastisch chirurg Pieter Hupkens. Dit is een onwijs lieve en kundige man. Hij heeft mij ook veel info gegeven over wat er allemaal mogelijk is. Er zijn toen 2 maten protheses besteld.

Nadat ik thuis was begon ik toch een beetje te twijfelen. Ik heb toen contact gehad met de praktijk en zij adviseerde mij om nog een keer langs te komen om te komen passen. Zo gezegd zo gedaan. Weer onwijs lief en goed geholpen door een vrouw. Zij gaf goed advies over de maat. Ze gaf aan dat de maat die ik ging nemen goed bij mijn lichaam paste en bij mijn dagelijks leven qua werk en sporten.

Een week later werd ik geopereerd. Het personeel van de kliniek is echt super lief. Ik gaf aan dat ik best we+ angstig was. Ze hebben mijn gerustgesteld. De nazorg was ook top en ook daar waren de mensen heel vriendelijk.

De dag na de operatie werd ik gebeld met de vraag hoe het gegaan was. Gelukkig was alles goed gegaan.

Een paar dagen laten heb ik zelf nog een keer gebeld omdat ik mij zorgen maakte om iets. Ik kreeg toen Ian aan de telefoon. Hij gaf direct de vraag door aan Diana en die gaf daarna een duidelijk antwoord. Ik hoefde mij niet zorgen te maken en ga mij een advies wat verder te doen. Ook kon ik ten alle tijden bellen wanneer er wat was of wanneer ik vragen had.

Al met al ben ik onwijs tevreden en helemaal blij !! Afspraken werden snel ingepland en wachttijd tot operatie is zeer kort. Er word goed geluisterd naar je wensen.

DR Hupkens is een onwijs kundige arts en ook al heb ik Diana zelf nooit gesproken wil ik haar en haar team onwijs bedanken voor de goede zorgen en de adviezen.

Mocht ik ooit nog een keer terug komen dan doe ik dat zeker bij jullie.

Lots of Love

M
Merel

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Merel beveelt deze kliniek aan

03 september 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder