Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

98

“Borstvergroting”

Nadat ik 3 kinderen heb gekregen en afgevallen ben, was er niet veel meer over van mijn borsten. Ik ben nog geen 30 jaar en om mij weer wat vrouwelijker te voelen heb ik de stap gezet om mijn borsten te vergroten. Na verhalen van andere wilde ik dit eerst in België laten doen. Daar kreeg ik eerst te horen dat alles goed gekeurd was door de chirurg en een week voor de afspraak werd ik opeens gebeld dat het toch niet door ging omdat zij een lift adviseren. Helemaal teleurgesteld dacht ik dat er niets anders meer op zat, want een lift wilde ik echt niet. Tot mijn partner zei om toch een kliniek in Nederland te bezoeken voor advies. Ik kwam bij jullie uit. Op consult bij Chiel en later bij Dr Damen.
Beide waren heel eerlijk en duidelijk over de opties. Als ik geen lift wil, is dat mogelijk maar wel met een grotere prothese. Dit vind ik geen probleem, ik ben zelf ook lang dus dan is het ook mooi.
De dag van de operatie liep wat uit doordat de anesthesist een lekke band had. Dit kan altijd gebeuren dus even wachten tot ik aan de beurt was. Dr Damen kwam om eerst nog alles af te tekenen en eventuele vragen te beantwoorden. Ook nu weer werd ik goed geholpen door de Damen en zijn team. Nadat ik wakker werd mocht ik al snel naar huis. Ik heb vanaf dat moment ook geen enkele pijn ervaren. De volgende dag ben ik gebeld door jullie kliniek en alles verliep heel vriendelijk en mijn vragen werden beantwoord. In het weekend nog contact gehad, ook hier werd snel op gereageerd en heel vriendelijk. Ik wacht nu nog op antwoord van de Dokter na aanleiding van mijn gestelde vraag over 1 borst. Verder ben ik heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.
Ik raad jullie zeker aan bij andere mensen.
Alles verliep heel vriendelijk en professioneel. Het contact liep goed en snel.

M
Melissa

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Arjan Damen (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Melissa beveelt deze kliniek aan

01 september 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder